Zonele cele mai afectate de COVID-19. Municipiul Bucuresti, in top, cu peste 500 de cazuri noi, confirmate in ultimele 24 de ore

1 lună in urmă 1

Alte 2.972 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus au fost confirmate de autoritatile romane in ultimele 24 de ore. In total, in Romania au fost confirmate 862.681 de cazuri de COVID de la debutul pandemiei, 787.392 de pacienti fiind declarati vindecati.

In ceea ce priveste zonele cu cel mai mare numarul de cazuri depistate in 24 de ore, municipiul Bucuresti se mentine in fruntea clasamentului, cu 531 de cazuri.

De asemenea, 254 de noi cazuri au fost confirmate in Ilfov, alte 202 cazuri au fost confirmate in judetul Timis, in timp ce in Brasov au fost depistate 146 de cazuri. Judetele Cluj si Constanta au inregistrat 147 de cazuri, respectiv 164 de noi cazuri de COVID-19.

Citeste si:

Diana Sosoaca critica restrictionarea circulatiei noaptea: "Ce, la 22.01 incepe sa umble carcalacul pe strazi?"Scriitoarea Aurora Cornu, prima sotie a lui Marin Preda, a incetat din viata. A fost cea care l-a convins sa publice "Morometii"Claudiu Manda, un vitezoman incurabil. Europarlamentarul PSD, lasat fara permis de trei ori intr-un singur an din cauza vitezeiDrama ascunsa a celei mai frumoase prezentatoare de la Pro TV"Au incercat sa ma faca, dar au fost faultati". Cum au incercat hotii sa-l scoata din combinatie la furtul masinii lui Gigi Becali pe Sandu Geamanu, unul dintre cei mai temuti interlopi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă