Zoltán Kallós, Ministerul Educației: Programul „Școală după școală” va fi extins de la 1 septembrie 2021 și se va adăuga și o masă caldă pentru elevii participanți

4 săptămâni in urmă 23

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2021/04/Zoltan-Kallos.jpg
Programul „Școală după școală” va fi extins de la 1 septembrie 2021 și se va adăuga și o masă caldă pentru elevii participanți, a anunțat secretarul de stat Zoltán Kallós, din Ministerul Educației, la conferința „Vaccinare și testare pentru învățare”, organizată la Focșani de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea.

Oficialul a răspuns unei întrebări din public, conferința făcând parte din campania națională demarată de Ministerul Educației.

„După cum știți, în vederea recuperării materiei pierdute în perioada învățării online se desfășoară acel program de tip pilot „Școală după școală”, care va fi extins de la 1 septembrie 2021-2022 și se va adăuga și o componentă socială, adică o masă caldă. Și programul pilot „Masă caldă”, pe care unii dintre dumneavoastră îl aplicați, inclusiv acela (n.red. continuă în viitorul an școlar)”, a declarat secretarul de stat Zoltán Kallós.

Peste 250 de mii de elevi participă la programul de ore remediale „Școala după școală”, potrivit anunțurilor ministerului Educației. Inițial programul a fost anunțat cu termen limitat de înscriere, apoi această limită a fost eliminată. Finanțarea acestor ore remediale se face prin fonduri europene la gimnaziu și ciclul primar.

Foto: Facebook.com/Zoltan Kallos

Articolul Zoltán Kallós, Ministerul Educației: Programul „Școală după școală” va fi extins de la 1 septembrie 2021 și se va adăuga și o masă caldă pentru elevii participanți apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă