Zodiac floral de primăvară: Ce flori preferă în funcție de zodie

1 lună in urmă 16

Zodiac floral de primăvară. Este perioada în care toată lumea aleargă după flori și mărțișoare pe care să le dăruiască celor dragi. Află aici care sunt florile potrivite pentru fiecare zodie. Conform zodiacului, fiecare dintre noi are o compatibilitate cu o anumită floare în funcție de semnul zodiacal în care ne-am născut.

Zodiac floral de primăvară: Ce flori preferă în funcție de zodie

Florile sunt cele mai frumoase și potrivite daruri pe care poți să le oferi primăvară. Zodiacul floral de primăvară te ajută să găsești floarea potrivită pentru persoana dragă ție, în funcție de zodia în care aceasta este născută.

De ce postim miercurea și vinerea. Ce semnificație aparte au aceste două zile din săptămână

Zodia Berbec

Cei născuți în zodia Berbec adoră florile intens parfumate, iar o zambilă, sau un buchet de zambile le va însenina ziua. Gama de culori este una variată, iar bulbii se pot planta în curtea casei, sau chiar într-o jardinieră pe balconul apartamentului.

Zodia Taur

Când vine vorba de flori de primăvară, nativii zodiei Taur preferă lalelele. Și acestea se găsesc într-o varietate de culori, iar dacă vrei să impresionezi poți opta pentru un buchet de lalele albe sau negre, sau combinat.

Zodia Gemeni

Pentru Gemeni sunt ideale panseluțele. Acestea rezistă foarte bine la temperaturi crescute, înfloresc din luna martie, și pot fi plantate în curte, în locuri luminoase.

Zodia Rac

Narcisele sunt florile preferate de nativii zodiei Rac, sau cel puțin florile care se potrivesc acestei zodii. Albe sau galbene, narcisele vor fi o surpriză plăcută pentru acești nativi.

Zodia Leu

Orhideea se potrivește acestor nativi și se găsește în nenumărate culori. Rezistă bine tot timpul anului, mai ales dacă are apă și lumină. Nu este pretențioasă și stă înflorită până la trei luni.

Horoscop 24 februarie 2021

Zodia Fecioară

Fecioarele preferă freziile care au o mireasmă îmbietoare. Dacă vrei să impresionezi printr-un gest simplu și facil, cumpără-i Fecioarei un buchet de frezii și vei intra în inima ei.

Zodia Balanță

Violetele sunt florile ideale pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Balanței. Plantate în pământ ori puse într-un ghiveci frumos pe care să îl așezi în curte, violetele sunt foarte ușor de crescut și deloc pretențioase.

Zodia Scorpion

Pentru Scorpioni, florile de primăvară preferate sunt brândușele. Delicate și frumoase, aceste plante pot fi plantate în ghiveci sau chiar direct în curte. Nu vei da greș în alegerea lor.

Zodia Săgetător

Primulele sunt florile de primăvară preferate de nativii zodiei Săgetător. Sunt cele mai frumoase flori multicolore care nu au nevoie decât de lumină și apă.

Zodia Capricorn

Pentru Capricorni sunt potriviți ghioceii – vestitorii primăveri. Un buchețel de ghiocei va însenina ziua celor născuți în zodia Capricorn. Sunt delicați și simbolizează prietenia și puritatea.

Zodia Vărsător

Dacă vrei să impresionezi un Vărsător, oferă-i un buchet de lăcrămioare. Au un miros senzațional și se consideră că au răsărit din lacrimile Maicii Dmnului.

Zodia Pești

Pentru zodia Pești se potrivește zambila strugure, unul dintre primii vestitori ai primăverii. Florile în ciorchini albaştri apar imediat după ce trece zăpada și pot fi o surpriză de neuitat pentru nativii zodiei Pești.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă