Zodiac chinezesc pentru săptămâna 6-12 septembrie 2021. Dragonii dau lovitura pe toate planurile

1 lună in urmă 28

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 6-12 septembrie 2021, Dragonii vor da lovitura la toate capitolele.

Dragonii intră într-o perioadă efervescentă a existenței lor. Lucrurile se așază așa cum niciodată nu și-ar fi imaginat. Își pun la bătaie imaginea și fac tot felul de eforturi pentru a ieși în față.

Șobolanii au o săptănână de dialog productiv cu colegii de muncă. Lucrurile se vor nuanța în perioada imediat următoare și se vor concretiza altfel.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 6-12 septembrie 2021

Șerpii au nevoie de odihnă. Săptămâna 6-12 septembrie 2021 va fi axată mai mult pe relaxare, pe luarea unor decizii care să nu implice prea mult efort fizic și intelectual.

Marina Voica a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artista la patru luni după ce a fost operată

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 5 septembrie 2021. Zodiile care își consolidează relațiile

Maimuțele și Mistreții au oarecum același destin. Pentru ei, săptămâna presupune o relansare din punct de vedere profesional și aduce ocazii interesante pentru bunăstarea lor.

Iepurii nu sunt în apele lor și vor face tot felul de eforturi considerabile să mascheze că nu se simt bine. Cineva le poate sări în ajutor.

Câinii simt fluturi în stomac la mijlocul săptămânii. Vor cunoaște pe cineva de la care nu își vor putea lua ușor gândul. E posibil să înceapă o relație frumoasă.

Breaking News! A murit marele Ivan Patzaichin! Veste tragică pentru sportul românesc

Tigrii trebuie să își asume anumite responsabilități oricât de greu le-ar fi. Cu cât fug mai mult de probleme, cu atâta acestea devin mai mari și mai greu de rezlvat.

Caii și Oile din zodiacul chinezesc sunt în centrul atenției în familie. Un secret din trecutul lor poate ieși la iveală în cel mai nepotrivit moment.

Nativii trebuie să se gândească foarte bine ce fel de secrete ascund și ce nu ar vrea să știe nimeni despre ei. E indicat să își pregătească terenul cu răspunsurile adecvate încă de pe acum.

Averea Oliviei Steer a ajuns pe mâna mamei și a nepotului! Vedeta tv este foarte aproape să dea marea lovitură

 duminică, 5 septembrie 2021. Schimbări importante pentru Lei

Bivolii exagerează cu munca

Cocoșii nimeresc în cercuri nu foarte prietenoase. Sunt extrem de debusolați și cer ajutorul unor oameni care mai mult îi încurcă. Săptămâna pare a fi destul de grea pentru ei.

Bivolii sunt prinși cu munca. Nu mai știu altceva în afară de muncă, iar asta nu e tocmai în regulă. Sunt nevoiți să mai facă niște pauze, iar un concediu ar fi ideal pentru ei.

Bivolii trebuie să știe că nu pot trage prea mult de ei doar ca să respecte anumite sarcini. Nu sunt niște roboți.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă