Zodiac chinezesc pentru săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021. Dragonii primesc lovituri de la viață

1 lună in urmă 13

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021, Dragonii vor primi o serie de lovituri de la viață pe care trebuie să le privească drept lecții importante, căci au ocazia să învețe multe lucruri.

Săptămâna care cuprinde primele patru zile ale lunii aprilie vine cu o serie de încercări pentru multe zodii. Mulți nativi vor fi nevoiți să se repoziționeze din punct de vedere sentimental și să facă schimbări în rutina lor zilnică.

Maimuțele trebuie să fie cu ochii în patru, să nu neglijeze anumite semnale pe care le primesc de la corpul lor. Este o perioadă în care se vor cunoaște mai bine și vor ști ce schimbări să facă în stilul lor de viață.

Zodiac chinezec pentru săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021

Dragonii vor primi niște semnale importante de la viață pe care le pot considera drept obstacole. Dacă au conștiința trează vor folosi toate informațiile în favoarea lor.

Caii din zodiacul chinezesc răspândesc numai energie pozitivă și fericire în jurul lor. Au un cuvânt bun pentru oricine le iese în cale și soluții pentru orice situație grea.

Mistreții sunt iubitori și săritori. Vor să facă multe fapte bune și reușesc să îi convingă și pe cei din jurul lor. Unii pornesc tot felul de acțiuni caritabile de mare efect.

Câinii pornesc pe un drum nou în viață alături de o persoană pe care au cunoscut-o recent. Lucrurile capătă noi sensuri pentru ei.

Tigrii sunt dispuși să învețe și ei din ultimele evenimente, așa că începutul lunii aprilie îi prinde într-o postură destul de benefică din punct de vedere astrologic.

Șerpii n-au o perioadă grozavă

Șerpii au de făcut anumite plăți karmice. Nu vor fi în cea mai bună formă în săptămâna care urmează.

Iepurii dau dovadă de multă omenie în relațiile cu cei din jur și sunt de mare ajutor pentru rude.

Oile din zodiacul chinezesc primesc tot felul de vești bune care le vor ajuta să se redreseze din punct de vedere financiar.

Șobolanii reușesc să se concentreze mai bine asupra muncii de la birou, iar cei care muncesc de acasă s-ar putea să fie recompensați.

Bivolii duc tot felul de lupte, de dispute cu persoanele din jurul lor. Este indicat să coboare tonul.

Cocoșii au o perioadă benefică din punct de vedere sentimental, însă trebuie să fie extrem de atenție la bani.

Dan Suta

Despre autor: Dan Suta Dan Suta este redactor pe zona de Lifestyle la Fanatik. A debutat ca ziarist la Revista Teo, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte precum vip24.ro și huff.ro, dupa care a lucrat la siteul de știri b1.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă