Zodiac chinezesc pentru joi, 14 octombrie 2021. Nativul Câine e mult mai sincer

1 săptămână in urmă 19

Marii înțelepți din Orient anunță că sunt câteva semne zodiacale care sunt mai sincere ca oricând atât cu ele, cât și cu oamenii din preajma lor.

Un mic ajutor din partea celor apropiați nu strică pentru unele zodii. În plus, sunt și nativi care luptă pentru idealurile lor.

Zodiac chinezesc pentru joi, 14 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Un succes răsunător te așteaptă în plan sentimental. Găsești, în sfârșit, persoana cu care rezonezi din toate punctele de vedere.

Bivol

Liniștea sufletească vine din rezolvarea unor probleme din trecut. Este o zi numai bună pentru a face pace cu propria persoană.

Tigru

Încearcă să afli care sunt lucrurile care îți fac plăcere. S-ar putea să descoperi pasiuni și calități de care nu ai știut nimic până acum.

Cum a reacționat Gigi Becali atunci când a aflat că Laurențiu Reghecampf divorțează...

Iepure

Mergi drept înainte și ai răbdare. Lucrurile intră pe făgașul normal dacă știi să aștepți. Uneori nu trebuie să te grăbești.

Dragon

Colegii îți dau o mână de ajutor la serviciu tocmai la momentul oportun și așa ieși și tu din mormanul de sarcini.

 noul Fanatik, prima revistă de sport din România pe hârtie...

A apărut Revista Glossy Fanatik

Șarpe

Te bucuri de momente frumoase alături de persoana iubită. Se anunță o zi specială de petrecut în doi, departe de stres și agitație.

Cal

Ține cont de obiectivele de pe listă și fă în așa fel încât să le duci la bun sfârșit. Nu abandona misiunea începută.

Capră

Flerul și intuiția sunt tot ce ai nevoie acum. Nu strică să te bazezi mai mult pe ceea ce simți, nu dă greș niciodată.

Maimuță

Organismul dă semne de oboseală. E foarte important să te odihnești și să-ți încarci bateriile după o zi grea la locul de muncă.

Cocoș

Mintea îți aduce în față câteva amintiri din trecut, unele nu prea plăcute. Nu te lăsa călcat în picioare și luptă. Nu renunța la speranță.

Câine

Spune ce simți și situația cu partenerul de viață va fi mult mai simplă. Relația poate evolua frumos dacă există sinceritate.

Mistreț

Ai foarte multe lucruri pe cap, dar din păcate uiți ceva major. Sănătatea nu mai trebuie lăsată pe ultimul loc, ai mai multă grijă de tine.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă