Zodiac chinezesc pentru joi, 11 noiembrie 2021. Nativul Șobolan are parte de emoții

2 săptămâni in urmă 22

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru cei 12 nativi este să nu grăbească lucrurile și să rezolve pas cu pas situațiile care le ies în cale.

Se anunță o zi perfectă pentru comunicare și relații, în special amoroase. Timpul petrecut cu persoana iubită este cel mai prețios.

Zodiac chinezesc pentru joi, 11 noiembrie 2021, de la zodie la zodie

Șobolan

Emoțiile te pot da peste cap, nu te baza pe ele. Încearcă să fii temperat și să nu te arunci la discuții care nu-și au rostul.

Bivol

Comunicarea este cuvântul cheie. Bazează-te mai mult pe ceea ce știi și fii sincer cu tine și apoi cu oamenii din jur.

Tigru

Sunt câteva probleme mărunte care-și găsesc rezolvarea, lucru care îți dă o stare de bine. Spre seară te relaxezi cu amicii.

Ce îi transmite Adrian Mutu Alexandrei Dinu, la 18 ani de la divorț

Iepure

Un adevăr dureros poate ieși la iveală. E foarte important să tratezi situația ca atare, dar în același timp să nu pui la suflet.

Dragon

Se anunță o zi lejeră la locul de muncă. Cooperezi foarte bine cu colegii și asta te ajută să duci la capăt toate planurile.

A apărut noul număr Fanatik, cea mai spectaculoasă revistă de sport pe hârtie...

A APARUT REVISTA GLOSSY FANATIK

Șarpe

Certurile și discuțiile aprinse te pot îndepărta de oamenii pe care-i iubești. Nu strică să nu mai fii atât de rău de gură.

Cal

Eforturile din ultima perioadă îți sunt răsplătite. Te bucuri de aprecierea și susținerea superiorilor, care văd potențialul tău.

Capră

Cere ajutor dacă simți că nu te descurci într-o anumită situație. Nu este nimic greșit în asta, nu mai fii încăpățânat.

Maimuță

Ai parte de dragoste, afecțiune și atenție din partea partenerului de viață, care te surprinde plăcut cu un cadou.

Cocoș

Fii deschis. Merită să legi noi prietenii, să cunoști oameni cu care să colaborezi pe mai departe, asta e tot ce contează.

Câine

Sunt câteva schimbări care intervin în viața ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să iei decizii pe care să le regreți mai târziu.

Mistreț

Tragi de timp când vine vorba de a-ți asuma relația din prezent. Încă nu vrei să faci pasul următor, îți place libertatea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă