Zodiac chinezesc pentru duminică, 9 ianuarie 2022. Șobolanul are parte de schimbări în carieră

1 săptămână in urmă 28

Zodiacul chinezesc anunță o zi cu multe reușite pe plan profesional. Unii nativi vor avansa, alții vor primi o mărire de salariu, în timp ce se anunță și venirea pe lume a unui copil sau o logodnă.

Însă sunt anunțate și vești mai puțin plăcute, precum o pierdere în familie.

FANATIK îți spune care sunt previziunile marilor înțelepți din Orient pentru fiecare zodie în parte.

Șobolan

Pentru Șobolan se anunță a fi o zi a schimbărilor mai ales pe plan profesional. Acești nativi vor avansa în carieră, vor ocupa un post de conducere sau vor primi o mărire de salariu. Cu inima deschisă trebuie să pornească la drum pentru a avea parte de noutăți și pe plan personal.

Bivol

Este o zi în care trebuie să muncească din greu pentru ceea ce-și doresc. În plan amoros, se lasă cu o cină romantică, o ieșire în oraș sau cu o logodnă.

Tigru

Pentru Tigru este o zi în care câștigurile vin pe bandă rulantă. Fie că e vorba de bani, case sau obiecte de valoare, acești nativi atrag tot norocul spre ei.

Decizia luată de Novak Djokovic și cum s-a ajuns în această situație. Fratele...

Iepure

Se ivește o ofertă de muncă în străinătate pe care nu ar trebui să o rateze, ar putea fi rampa lor de lansare spre o viață mai bună și spre un câștig financiar cu mult peste cel pe care-l au acum.

Dragon

O veste tristă s-ar putea abate peste acești nativi. S-ar putea ca familia să treacă prin momente dureroase , iar ei să fie nevoiți să fie stâlpul de susținere pentru cei dragi.

 „Cine merge în piață...

MATERIALUL ZILEI REALIZAT DE FANATIK.RO

Șarpe

Se anunță o zi în care apare un nou membru în familie, ori se căsătoresc ori fac un copil. Cert este că de bucurii vor avea parte și la locul de muncă, acolo unde șefii le vor face o nouă ofertă financiară.

Cal

Sunt pregătiți să își asume noi responsabilități atât în relație, cât și la serviciu. Decizia de a se maturiza le-ar putea schimba în bine viața acestor nativi.

Capră

Nativii Capră trebuie să înceapă un proces spiritual de vindecare, care să le readucă pacea sufletească, dorința de viață și de evoluție.

Maimuță

Și pentru nativii Maimuță va fi o zi în care se vor pune la casa lor. În sfârșit își pot achiziționa locuința mult visată și să înceapă totul de la zero.

Cocoș

O situție limită v-ar putea pune la încercare. Nu luați decizii în grabă, încercați să gândiți cu maturitate și să vă sfătuiți și cu cei dragi.

Câine

Este timpul să vă schimbați locul de muncă și să renunțați la unele vicii, vă sunt dăunătoare. Învățați să vă bucurați de lucrurile mărunte și să nu mai încercați să faceți din imposibil mereu posibil.

Mistreț

Veți sta departe de familie și prieteni pentru a bifa o reușită profesională, dar asta nu vă împiedică să vă faceți noi amici. Ieșiți din zona de confort și bucurați-vă de reușite.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă