Zodiac chinezesc: Maimuța în anul 2022. August, o lună de vis

3 săptămâni in urmă 30

Zodiacul chinezesc arată splendid în 2022 pentru multe dintre persoanele născute în Maimuță. Noul an chinezesc va debuta pe 1 Februarie, iar Maimuțele au multe avantaje în Anul Tigrului de Apă, dar și câteva provocări uriașe.

Maimuțele vor ține minte toată viața anul 2022, căci este anul transformării lor din toate punctele de vedere. Vor lua decizii importante pe plan sentimental, dar și profesional.

Lucrurile pe care până acum se bazau se vor schimba. Își schimbă complet perspectivele asupra vieții și află care sunt oamenii de care au cu adevărat nevoie.

Zodiac chinezesc: Maimuța în anul 2022

Maimuțele sunt hotărâte să își schimbe și stilul de viață, chiar de la începutul anului. Februarie, martie și aprilie sunt trei luni bune pentru cele care vor să se apuce serios de sport ori vor să își schimbe dieta.

Multe dintre femeile născute în această zodie fac și schimbări mari de look și de stil vestimentar. Lunile mai și iunie 2022 vin cu provocări la locul de muncă.

Federația a reacționat imediat după ce fotbalistul și femeia arbitru au recunoscut că...

Acești nativi protestează la anumite schimbări care se fac, fără să li se ceară permisiunea. Nu sunt deloc încântate de cum evoluează relațiile colegiale așa că e foarte probabil să rupă pisica în două și să plece în altă parte.

Iunie este luna în care Maimuțele își fac curaj să o ia de la zero în carieră. Vorbim despre cele care vor să realizeze ceva pe cont propriu, căci există multe Maimuțe care vor continua să se zbată la actualul loc de muncă, dovedind tot ce pot.

Exclusiv. Drama polițistei din Brașov care s-a sinucis de ziua ei. Sabina fusese...

MATERIALUL ZILEI REALIZAT DE FANATIK.RO

Iulie vine cu provocări mari pe plan sentimental. Cele aflate într-o relație se despart pentru că se îndrăgostesc de altcineva.

August, lună bună pentru călătorit

August și septembrie sunt două luni perfecte pentru Maimuțe. Luna august va fi de vis pentru cele care adoră să călătorească, să cutreiere lumea în lung și-n lat.

Luna septembrie 2022 vine cu avantaje neașteptate pentru acești nativi. De asemenea, octombrie și noiembrie sunt luni bune pentru toate activitățile care presupun sume mari de bani.

Sunt lunile perfecte pentru achiziționarea unei case, a unui nou sediu de muncă pentru antreprenori ori a unei mașini.

Decembrie 2022 va fi o lună misterioasă pentru Maimuțe. Vor afla tot felul de lucruri tulburătoare despre cei din jur și vor acționa în consecință.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă