Zodiac chinezesc: luni, 27 septembrie 2021. Mistrețul trebuie să fie atent la oamenii din jur

1 lună in urmă 25

Zodiac chinezesc pentru luni, 27 septembrie 2021. FANATIK îți prezintă mesajul marilor înțelepți din Orient pentru fiecare zodie în parte.

Zodiac chinezesc: luni, 27 septembrie 2021, pentru fiecare zodie

Șobolan

Primești o veste bună legată de carieră, poate ai șansa să faci ceva ce ți-ai dorit de mult timp sau proiectul la care lucrezi s-a dovedit a fi un succes. Ai multe motive de bucurie.

Bivol

Încearcă să nu mai amâni sarcinile pe care le ai de făcut și să le pui la punct cât mai curând. S-ar putea să te aștepte o perioadă aglomerată și ar fi bine să nu lași nimic pe ultima sută de metri

Tigru

Trebuie să dai dovadă de mai multă responsabilitate atunci când vine vorba de cheltuieli. Chiar dacă pare că lucrurile merg bine în plan financiar, trebuie să faci economie.

Oase, în lacrimi la Asia Express, după ce o turcoaică i-a ghicit în cafea. Ce i-a spus femeia

Gina Pistol și-ar dori să revină la Asia Express. Reacția neașteptată a lui Smiley

Iepure

Ai un conflict cu persoana iubită sau cu un prieten apropiat și nu trebuie să-ți pierzi cumpătul, altfel riști să spui lucruri pe care le-ai putea regreta. Arată-le înțelegere celor din jur.

Dragon

Învață să accepți schimbările care au loc în viața ta. Multe dintre ele ți-ar putea aduce avantaje, așa că nu ar trebui să te temi. E important să mergi înainte.

Șarpe

Trebuie să înveți să spui nu și să nu mai accepți să faci orice pentru alte persoane doar pentru că te temi să le refuzi. Gândește-te și la tine.

”Uitați de mine!”. Gigi Becali, reacție vehementă după ce FCSB a fost ”interzisă”...

Cal

Ar trebui să ai mai multă încredere în tine și să pui în aplicare ideile și planurile pe care le ai. Nu știi dacă vor avea sau nu succes, dar merită să încerci.

Capră/ Oaie

Apar tensiuni în relația cu membrii familiei, dar nu trebuie să lați acest lucru să-ți afecteze ziua. Discută cu calm problemele cu cei dragi și găsiți împreună o soluție.

Maimuță

Lucrurile nu merg bine astăzi la locul de muncă și nu ai suficientă energie să duci la bun sfârșit toate lucrurile pe care le ai de făcut. Nu trebuie să intri în panică, poți rezolva totul în altă zi.

Sfatul zilei de luni, 27 septembrie 2021. Mulți nervi pentru Vărsători

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Perioadă bună pentru mai multe zodii

Cocoș

Sunt șanse să primești aprecieri din partea superiorilor și chiar o recompensă, o mărire pe care o așteptai de mai mult timp. O veste bună de la cineva drag te face să te simți și mai bine.

Câine

Ai multe de făcut și nu te simți foarte bine. Poate ar trebui să amâni anumite sarcini sau să ceri ajutor din partea celorlalți, nu să faci mai mult decât poți.

Mistreț

Ai grijă la persoanele în care ai încredere. Cineva din grupul de prieteni sau de la locul de muncă s-ar putea să nu aibă cele mai bune intenții.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă