Zodiac chinezesc: Câinele în anul 2022. Toamna vine cu vești extraordinare

2 săptămâni in urmă 19

Zodiacul chinezesc anunț pentru Câine un 2022 în care trebuie să acționeze mult mai prompt față de 2021. Este anul în care persoanele născute sub acest semn zodiacal vor fi mai mereu pe fugă.

Nu au mult timp să analizeze anumite situații. Se presupune că în 2021 și-au făcut lecțiile, iar în 2022 trebuie să pună piciorul în prag.

Încă din februarie, acești nativi vor fi în centrul atenției. Ideile lor vor fi acceptate cu lejeritate de cei din jur. La locul de muncă pot oferi nenumărate soluții care dau randament pentru echipă.

Zodiac chinezesc: Câinele în anul 2022

Martie este o lună superbă mai ales pentru femeile născute în această zodie. De Ziua Femeii, multe doamne vor fi cadorisite și apreciate pentru ceea ce fac.

În aprilie și mai 2022, Câinii reușesc să rezolve o problemă sentimentală care a stat în sufletul lor de câteva luni bune. Știu să dialogheze altfel și sunt gata să își asume anumite greșeli. Sunt mult mai maturi în abordarea unor chestiuni față de care altădată reacționau impulsiv.

Ce face Ioana Țiriac în SUA după ce a plecat din București și...

În lunile iunie, iulie și august, Câinii simt nevoia să se distreze. Sunt trei luni perfecte pentru vacanțe în cele mai inedite locuri.

Toamna se numără succesele

Astrele îi avertizează pe Câini să fie atenți la bugetul pe care îl pun la bătaie pentru excursiile lor. Câinii nu știu de multe ori unde este limita și se trezesc deseori fără prea mulți bani în buzunar după o călătorie.

Exclusiv. Drama polițistei din Brașov care s-a sinucis de ziua ei. Sabina fusese...

MATERIALUL ZILEI REALIZAT DE FANATIK.RO

Toamna vine cu vești extraordinare pentru nativii Câine. Din septembrie, toate perspectivele lor asupra vieții se îmbunătățesc. Cei care își doresc propria afacere și vor să dea lovitura în domeniul pentru care s-au pregătit intens au ocazia asta la sfârșitul acestei luni.

Lunile octombrie și noiembrie aduc bani și contracte importante pentru Câini. Nativii care nu au început o afacere pe cont propriu s-ar putea să fie promovați la locul de muncă. Li se vor da cele mai grele sarcini pe mână, însă și banii vor fi pe măsură.

Decembrie îi cheamă pe Câini acasă. După un an nebun, aceștia vor simți nevoia să petreacă tot mai mult timp cu cei dragi. Crăciunul și Revelionul vor fi ocaziile speciale pentru a sta la masă cu familia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă