Zodia Vărsător în luna iubirii. Ce se întâmplă de Dragobete

1 lună in urmă 3

Zodia Vărsător are un sfârșit de februarie extraordinar, iar luna iubirii pentru ei a reprezentat și reprezintă în continuare o oportunitate de a începe relații noi.

Cei născuți sub acest semn de aer vor cunoaște o persoană specială de Dragobete, data de 24 februarie fiind una norocoasă pentru ei din punct de vedere amoros.

Lucrurile se vor schimba în bine și pentru Vărsătorii care, din varii motive, au avut mici conflicte în relație, căci Cupidon s-ar putea să le aducă împăcarea, săgetându-i din nou cu iubire.

Zodia Vărsător în luna iubirii

Nativii de aer au o lună februarie plină de neprevăzut, însă neprevăzutul va fi unul pozitiv pentru ei, căci multe dintre surprize îi vor face să zâmbească din nou, să privească optimist la viitorul lor.

Vărsătorii reușesc să se adune și pentru muncă și vor surprinde pe toată lumea cu ideile lor ingenioase, mai ales că în ultima vreme au cam stat pe bară și nu au ieșit în evidență cu mare lucru.

Se poate spune că cele mai frumoase lucruri care se vor produce în viețile Vărsătorilor vor începe din 24 februarie, dată de la care vor avea parte de răsturnări de situație favorabile.

Bărbații Vărsător, ceva mai norocoși decât femeile

Vărsătorii care sunt în căutarea unui partener de viață au șanse uriașe să îl găsească poate chiar acolo unde nu își imaginează.

Un prieten bun, un coleg de muncă sau un vecin ar putea fi acel suflet pereche cu care să pornească la drum, acel om pe care altăoară nu dădeau mare valoare, dar odată ce vor începe să comunice lucrurile se vor schimba și vor avea o revelație în acest sens.

Luna iubirii este magică mai ales pentru bărbații născuți în zodia Vărsător, căci ei sunt ceva mai favorizați de astre să își găsească femeia visurilor lor. Femeile Vărsător mai degrabă cochetează și se limitează la aventuri, căci nu au încă suficientă încredere în bărbați, iar ele au tendința să își supună partenerul multor teste până să spună răspicat „Da!”.

Dan Suta

Despre autor: Dan Suta Dan Suta este redactor pe zona de Lifestyle la Fanatik. A debutat ca ziarist la Revista Teo, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte precum vip24.ro și huff.ro, dupa care a lucrat la siteul de știri b1.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă