Zodia Rac în luna februarie 2022. Se dau bătălii mari în interiorul sufletului

1 săptămână in urmă 27

Zodia Rac pornește în luna februarie 2022 cu multă încredere în forțele sale. Are în față o lună plină de aventuri, de tot felul de răzgândiri, de situații neprevăzute.

Racii vor analiza foarte bine anumite aspecte ale vieții lor pe care le-au neglijat în ultima perioadă. Sunt puși pe fapte mari. Înainte să acționeze, trebuie să își clarifice ei anumite gânduri.

Toată luna va fi marcată de un freamăt interior. Se vor gândi de 10 ori înainte să spună ceva și pentru mulți ar putea să pară absenți.

Zodia Rac în luna februarie 2022

Nativii de apă sunt hotărâți să nu mai dea greș, iar pentru ca lucrurile să iasă bine, suflă și-n iaurt!

Prima jumătate a lunii februarie 2022 aduce o serie de sfaturi pentru Racii care sunt la început de drum. Vor fi bine consiliați în legătură cu munca pe care o au de făcut.

Ce decizie au luat autoritățile australiene după ce Novak Djokovic și-a recunoscut greșelile...

De asemenea, este o perioadă bună pentru anumite reglări financiare. Au de primit  niște sume de bani. Chiar dacă ajung cu întârziere, Racii se vor bucura, căci aveau nevoie de resurse pentru anumite achiziții de familie.

A doua jumătate a lunii februarie îi pune pe nativii de apă în tot felul de ipostaze în care n-ar fi vrut să fie. Sunt prinși la mijloc în anumite dispute din cercul lor de prieteni ori din familie.

Athosul lui Gigi Becali. Reportaj exclusiv Fanatik de la „locul secret” unde patronul...

MATERIALUL ZILEI REALIZAT DE FANATIK.RO

Părerea lor poate face diferența și, după caz, ori amplifică scandalul, ori îi pune capăt. Trebuie să fie foarte atenți ce scot pe gură și mai ales cum se adresează celor din jurul lor.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Raci sunt 6, 11, 14, 23 și 26 februarie. Pe 6 și 11 februarie, Racii primesc vești bune din punct de vedere profesional. Pot încheia înțelegeri foarte interesante, promițătoare.

14 februarie este o zi perfectă pentru a o petrece alături de partenerul de viață. Pe 23 și 26 februarie, Racilor li se arată tot felul de oportunități financiare de care ar fi bine să profite.

Zilele ghinioniste sunt 8, 9, 13, 25 și 28 februarie. Pe 8 și pe 13 februarie, Racii trebuie să stea la distanță de persoanele conflictuale din jurul lor. Sunt zile în care pot izbucni certuri din senin.

9 februarie este o dată nepotrivită pentru cheltuieli. 25 și 28 februarie sunt două date în care Racii trebuie să acționeze inteligent într-o situație în care sunt prinși la mijloc.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă