Zodia Pești în luna iubirii. Cum se încheie februarie pentru semnul de apă

2 luni in urmă 4

Zodia Pești va încheia această lună cu o serie de regrete, însă multe dintre ele vor fi necesare, căci trebuie să mai treacă un ultim hop pentru a conștientiza care este drumul pe care trebuie să îl urmeze pentru a atinge fericirea.

Peștii sunt extrem de implicați în relațiile sentimentale și tocmai din această cauză suferă cel mai mult dintre toate zodiile.

Ziua Îndrăgostiților a fost una specială pentru ei, însă de Dragobete vor avea parte de anumite revelații care îi vor face să realizeze că își doresc altceva în dragoste.

Zodia Pești în luna iubirii

Nativii de apă care formează un cuplu au toate șansele să se despartă pe 24 februarie tocmai din acest motiv. Își vor da seama că nu mai contează cine, unde și cât de mult a greșit, ci că își doresc cu totul altceva de la o relație, de la un partener de viață.

Pentru cei născuți sub acest semn de apă lucrurile se vor schimba în bine din punct de vedere amoros abia de la sfârșitul lunii martie, atunci când se poate spune că se vor maturiza brusc și vor conștientiza mai multe lucruri despre ce e bine și ce e rău pentru sufletul lor.

Femeile născute sub acest semn de apă vor fi în fața unor situații noi, neprevăzute începând cu data de 24 februarie, căci descoperă anumite infidelități mai vechi sau mai noi ale partenerilor lor.

O perioadă dificilă din punct de vedere sentimental

Bărbații născuți în zodia Pești vor avea parte și ei de câteva momente inoportune. Mulți ar putea să calce strâmb la finalul lunii ori să se despartă fără prea multe explicații, fugind practic de responsabilități, pentru că nu mai au răbdarea să spună ce îi nemulțumește, ci își doresc pur și simplu să își trăiască viața.

Luna iubirii este, așadar, una a schimbărilor din punct de vedere sentimental pentru Pești, urmând ca în perioada următoare lucrurile să se așeze odată cu învățămintele de care au parte în aceste zile.

Dan Suta

Despre autor: Dan Suta Dan Suta este redactor pe zona de Lifestyle la Fanatik. A debutat ca ziarist la Revista Teo, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte precum vip24.ro și huff.ro, dupa care a lucrat la siteul de știri b1.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă