Zodia Leu în toamna anului 2021. Octombrie, lună de coșmar

2 luni in urmă 17

Zodia Leu va avea în toamna anului 2021 prilejul să dovedească oamenilor cum sunt ei cu adevărat. Nu va fi o perioadă ușoară pentru ei, însă s-au obișnuit deja cu provocările.

Septembrie va debuta cu ceva mai mulți bani în buzunare. Se vor face remarcați din punct de vedere profesional. Ideile lor vor fi apreciate de cei din jur, ba chiar copiate.

Leii trebuie să aibă mare grijă în prima jumătate a lunii septembrie în cine își pune baza. Sunt puși în tot felul de situații care mai de care mai incomode.

Zodia Leu în toamna anului 2021

Unii oameni îi pot refuza și le pot arăta că nu sunt cei mai străluciți din lume. Leii pot fi coborâți cu picioarele pe pământ foarte ușor, în doar câteva clipe.

În cea de-a doua jumătate a lunii septembrie 2021, nativii de foc vor reuși să se organizeze mai bine din punct de vedere financiar.

Este o perioadă de restabilire a priorităților, o perioadă în care trebuie să dea dovadă de maximă ingeniozitate.

Octombrie se anunță a fi o lună extrem de dificilă. Leii au de pierdut la capitolul imagine din cauza felului în care se impun în fața celor din jur.

Nu toată lumea agreează felul lor autoritar de a fi și pozițiile vehemente pe niște teme extrem de sensibile pentru mulți.

Octombrie, lună tensionată

Leii trebuie să facă diferența între ceea ce cred ei despre un lucru și cum îl văd ceilalți. Viziunea lor nu este viziunea majorității, așa că ar fi indicat să își tempereze reacțiile de persoane care știu totul.

Luna noiembrie va fi ceva mai așezată. Dacă în octombrie sunt prevăzute multe conflicte din cauza anumitor accese ale lor, în noiembrie lucrurile se calmează.

Leii se vor concentra mai mult pe viața de familie, pe proiectele lor personale și pe făcut bani. Sunt ceva mai deschiși către dialog față de luna precedentă și chiar dau dovadă că pot asculta și alte opinii.

Toamna se va încheia pentru acești nativi cu noi revelații despre propria lor persoană, cu tot felul de episoade interesante din punct de vedere profesional. Unii dintre Lei pot da lovitura într-un domeniu în care nu au prea mare experiență.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă