Zodia Fecioară și karma vieții sale. Ce greșeli trebuie să evite cu orice preț

2 săptămâni in urmă 6

Zodia Fecioară are o karmă de ignoranță de-a lungul vieții, iar asta înseamnă că trebuie să facă mai multe sacrificii pentru a fi fericită, să fie mai deschisă la nevoile celor din jur indiferent ce se întâmplă.

Karma de ignoranță sau de neascultare se manifestă prin superficialitatea cu care abordăm anumite probleme de cele mai multe ori.

Fecioarele tind să devine autosuficiente și sunt de multe ori exagerat de independente. Se adaptează ușor oricărui mediu în care intră, cu condiția să își creeze propriul habitat acolo, deci își vor pune amprenta fără doar și poate asupra locului de la bun început.

Zodia Fecioară și karma de ignoranță

Printre greșelile pe care trebuie să le evite cu orice preț se numără judecarea celorlalți. Nativii de pământ sunt extrem de duri, nemiloși cu oamenii din jur și nu pot trece peste anumite crezuri personale ori principii care l-au fost induse din familie ori de mentorii lor.

Nativii de pământ trebuie să fie cu băgare de seamă atunci când dau un verdict, atunci când oferă o soluție sau când critică. Având limba ascuțită pot face extrem de mult rău, iar acel rău se întoarce mai devreme sau mai târziu asupra lor ca un bumerang.

De ce sunt Fecioarele destinate sacrificiului

O altă greșeală pe care Fecioarele trebuie să o evite este eludarea realității în care trăiesc. Deși sunt raționale și extrem de pragmatice, Fecioarele apelează din când în când la tot felul de fente, mai ales pentru a-și salva imaginea.

Se spune că acest semn zodiacal dual este unul al sacrificiului, iar asta se poate explica foarte ușor din punct de vedere karmic. Într-o viață anterioară, Fecioarele au avut rolul asupritorului, iar în viața aceasta trebuie să repare răul pe care l-au făcut oamenilor pe care i-a tratat de multe ori în sclavie.

Karma de ignoranță este mai mult decât o karmă a nepăsării, este una a neascultării și a încăpățânării de a nu renunța la nimic pentru binele comun.

Dan Suta

Despre autor: Dan Suta Dan Suta este redactor pe zona de Lifestyle la Fanatik. A debutat ca ziarist la Revista Teo, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte precum vip24.ro și huff.ro, dupa care a lucrat la siteul de știri b1.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă