Zodia care are un an dezastruos. Face greșeli până în decembrie și își strică viitorul

1 săptămână in urmă 20

Astrologii vin cu mai multe detalii pentru cei 12 nativi pentru anul care abia a început. Una dintre zodii va avea parte de un an deloc norocos. Ce greșeli face până în luna decembrie? Își va strica astfel viitorul cu alegeri nepotrivite.

Zodia care face greșeli uriașe anul acesta

Astrologul Maria Sârbu vine cu detalii despre zodia care nu va avea parte de un an prea fercit. Nativul face alegeri foarte proaste în privința planurilor de viitor și se va da cu capul de pragul de sus dacă nu are foarte mare grijă.

Cei care s-au născut sub acest semn nu au învățat nimic din anul care tocmai a trecut și din motivul acesta sunt urmăriți de aceleași greșeli. Ei vor continua să le repete până când vor termina ciclul erorilor făcute în acest sens.

Lecțiile au stat multă vreme în fața lor, dar ei au ales să privească înainte și să meargă pe lângă ele. Specialistul atrage atenția că în anul acesta Scorpionii sunt cei care vor culege roadele a ceea ce au făcut. Ei vor fi criticați și atacați de foarte multe persoane.

Lucrurile acestea îi vor învăța să nu mai caute vinovați atunci când ceva rău sau nepotrivit se petrece. Foarte des urmăresc să arunce vina pe cineva sau ceva în momentele în care nu-și pot asuma în totalitate un lucru sau situația nu este deloc luminoasă. Se vor simți scoși la tablă pentru cele făcute în anul 2021.

„Trebuie să învețe din greșelile făcute”

”Este un an în care va culege roadele propriilor investiții și poate fi un an greu dacă e foarte încăpățânat. În 2022 scorpionul va fi destul de atacat, se va simți scos la tablă, în sensul în care 2022 e anul în care nu mai trebuie să caute vinovați, ci să vadă unde a greșit și unde are de îndreptat la el.

Scorpionii trebuie să învețe din greșelile făcute, iar aici nu se încadrează doar perioada recentă. Maria Sârbu face referire la greșelile din ultimii ani, care îi urmăresc chiar și acum.”, spune astrologul, conform româniatv.net.

Nativii acestei zodii trebuie să fie atenți și în privința sănătății. Trebuie să-și acorde mai multă atenție pe toate planurile. De asemenea, este posibil să aibă probleme cu spatele sau probleme la rinichi care le pot da mari bătăi de cap.

Nu este nimic grav, dar pot evita situații dificile dacă au grijă de ei. Învață din greșeli pe partea amoroasă, sector unde primesc multe vești bune. Unii dintre ei ar putea să trăiască mari pasiuni chiar în următoarele luni.

”Inclusiv în dragoste scorpionii trebuie să învețe din greșeli, iar unii dintre ei pot trăi mari pasiuni în acest an”, adaugă Maria Sârbu.

The post Zodia care are un an dezastruos. Face greșeli până în decembrie și își strică viitorul appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă