Zlatan Ibrahimovic, verdict pentru Kylian Mbappe: ”Trebuie să simtă gustul sângelui”. De ce mai are nevoie francezul

1 lună in urmă 21

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

Totuși, pentru a trece la următorul nivel, Kylian Mbappe ar trebui, potrivit spuselor suedezului, să se înconjoare de persoane care să-l motiveze prin critici.

Zlatan Ibrahimovic, verdict pentru Kylian Mbappe

”Îl iubesc pe Mbappe, dar este prea comod, trebuie să simtă gustul sângelui, să se încojoare de oameni care să-i spună că nu e cel mai bun fotbalist, că mai are lucruri de îmbunătățit. 

Mbappe este unul dintre cei mai buni 10 fotbaliști ai planetei, există jucători care sunt printre cei mai buni la o vârstă fragedă. Mai este și Erling Haaland, mai este și Ibrahimovic, nu mai e nevoie de alții”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, pentru Telefoot.

În ceea ce privește motivația sa, care-l face să continue să joace la cel mai înalt nivel, Zlatan Ibrahimovic a explicat: ”Vreau să le arăt tuturor că 40 este doar un număr. Încă pot face ce vreau. Nu mai pot juca precum acum cinci sau zece ani, dar acum sunt mai deștept și am mai multă experiență”.

Kylian Mbappe rămâne liber de contract la finalul sezonului

Kylian Mbappe a vrut să plece de la PSG în vară, când a fost ofertat de Real Madrid, club la care francezul a recunoscut că și-a dorit să meargă, ceea ce nu a fost posibil, însă, pentru că parizienii au refuzat orice propunere.

PSG l-ar putea pierde gratis pe Kylian Mbappe la finalul acestui sezon, când atacantului îi expiră contractul.

Etichete: psg , zlatan ibrahimovic , kylian mbappe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă