Zlatan Ibrahimovic va juca în filmul „Asterix și Obelix”. Ce personaj va interpreta fotbalistul suedez

6 zile in urmă 12

Zlatan Ibrahimovic, 39 de ani, își începe cariera de actor, urmând a debuta în filmul „Asterix şi Obelix”, a cărui premieră este programată în 2022, informează L’Equipe, citat de News.ro.

Fotbalistul suedez de la AC Milan a anunțat pe contul său de Instagram că în acest film va interpreta un personaj numit Antivirus.

Zlatan Ibrahimovic se alătură astfel altor vedete invitate să apară în film, precum cântăreaţa Angele, youtuberii McFly şi Carlito, ori rapperul Orelsan.

Actorii Guillaume Canet şi Gilles Lellouche vor fi Asterix şi Obelix, Marion Cotillard – Cleopatra, iar Vincent Cassel – Iulius Cesar.

Noul film al aventurilor neînfricaţilor gali, regizat de această dată de Guillaume Canet, se va numi ”Asterix şi Obelix: Imperiul de Mijloc”.

Lansarea filmului, care iniţial trebuia să fie turnat în China, dar care va fi filmat în cele din urmă la studiourile Bry-sur-Marne, este anunţată pentru 2022.

Și alți sportivi au jucat într-un film cu Asterix și Obelix. Astfel, Michael Schumacher, Zinedine Zidane, Tony Parker şi Amelie Mauresmo au apărut în „Asterix la Jocurile Olimpice”, lansat în 2008.

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă