Zlatan Ibrahimovic, surprins la un restaurant în plin "lockdown". Cât a costat prânzul servit

1 lună in urmă 18

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Publicația Fanpage.it are niște fotografii surprinse cu suedezul de 39 de ani exact în momentul în care acesta lua prânzul alături de un acționar al restaurantului din Milano, Tano Simonato.

Zlatan Ibrahimovic, surprins într-un restaurant, deși Milano se află în lockdown

Totul s-a întâmplat duminică, în jurul orei 13:30, când Ibra a fost pozat în localul respectiv alături de cel puțin 3 persoane, printre care și fostul fundaș al lui Milan, Ignazio Abate. Bucătarul șef a confirmat că Ibra a fost prezent în restaurantul respectiv.

Potrivit publicației citate, fiecare dintre cei prezenți au servit un prânz care a costat în jur de 300 de euro de persoană. Cu toate că există poze, bucătarul-șef a negat că s-a servit masa.

Orașul Milano se află în lockdown și toate restaurantele sunt închise

"Ibra, Ignazio și un alt prieten apropiat au venit să mă vadă, am stat acolo vreo două ore, iar apoi ei au plecat acasă. A fost ceva între prieteni, ceva normal, suntem prieteni și ne vedem din când în când. Nu am luat masa, ci am servit un pahar de vin", a spus bucătarul-șef.

Între timp, a apărut și varianta celor de la Milan, care susțin că a fost o întâlnire de afaceri, cu un număr limitat de persoane, fără să servească masa. În plus, clubul susține că Ibrahimovic, după ce a fost infectat cu COVID-19, se află sub un protocol care prevede monitorizarea sa constantă.

Etichete: ac milan , zlatan ibrahimovic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă