Zlatan Ibrahimovic s-a dat în spectacol la festivalul de la Sanremo: „Violoniștii să plece, dar să rămână fetele”

1 lună in urmă 1

Zlatan Ibrahimovic, 39 de ani, a făcut spectacol în prima seară a festivalului de la Sanremo, Italia, fotbalistul fiind acompaniat de către prezentatorul Amadeus, informează Gazeta Sporturilor.

Îmbrăcat ”la patru ace” în smocking, personalizat cu IBRA la rever, Zlatan a făcut show în fața unei săli goale, din cauza restricțiilor COVID-19, dar gustat de public la TV.

„Amadeus, este o onoare pentru mine să mă aflu aici, dar e o onoare și pentru tine să mă ai tu aici. Uite care sunt regulile la Festivalul lui Zlatan! Prima: vom avea în acest concurs 22 de cântăreți, 11 contra 11”, a început, dezinvolt, Zlatan Ibrahimovic.

Gazda celebrului eveniment l-a întrerupt: „Sunt 26 la această ediție”. Ibra i-a tăiat-o scurt, cu un aer încruntat și serios: „Vinde-i pe cei în plus! Să trimitem patru la Liverpool, care caută apărători, sau îi pun să muncească la mine în grădină”.

Ibrahimovic a continuat în aceeași notă: „Scena nu-mi convine, îmi trebuie 105 metri cu 68, ca pe San Siro. Cât ai aici, Amadeus?”.

„20 pe 8, nu știu exact ce scrie în cele 65 de pagini ale protocolului”, a venit replica prezentatorului.

Poate asta e o scenă pentru persoane mici ca tine. În condițiile astea, o să anulez festivalul. Să plece și violoniștii, dar să rămână fetele!

Zlatan Ibrahimovic:

Fotbalistul suedez de la AC Milan se află în perioada de recuperare, după o accidentare.

Tutti d'accordo?#striscia #striscialanotizia #sanremo #sanremo2021 @SanremoRai @Ibra_official pic.twitter.com/14aWCNcAlj

— Striscia la notizia (@Striscia) March 2, 2021

FOTO: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă