Zlatan Ibrahimovic riscă trei ani de suspendare din partea FIFA. Ce a făcut fotbalistul suedez

2 săptămâni in urmă 16

Starul suedez de la AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, riscă o suspendare de trei ani, după ce a intrat în vizorul Federaţiei internaţionale de fotbal (FIFA) pentru că a investit într-o societate de pariuri sportive, anunţă presa scandinavă, citată de Agerpres.

În vârstă de 39 de ani, Zlatan Ibrahimovic este cercetat în prezent de FIFA pentru încălcarea Codului etic al acestei instanţe.

Presa suedeză subliniază că FIFA a deschis o anchetă în acest caz, care i-ar putea aduce lui Ibrahimovic o amendă importantă, dar şi o suspendare ce poate ajunge până la trei ani.

Conform cotidianului suedez Aftonbladet, atacantul lui AC Milan a investit, prin intermediul societăţii sale Unknown AB, într-un site de pariuri sportive.

Astfel, Zlatan Ibrahimovic deţine 10% din acţiunile grupului Gameday Group DLC, care este acţionar unic al Bethard.com.

Numai că o astfel de investiţie contravine regulilor FIFA şi ale UEFA, pentru că este posibil să pariezi, între altele, pe rezultatele selecţionatei Suediei, în care Ibrahimovic a revenit recent, în vederea calificării la Cupa Mondială din 2022.

Săptămâna trecută, mass-media din Suedia a anunţat că celebrul fotbalist ar fi ucis un leu în Africa de Sud, în 2011, după care a expediat pielea, maxilarul şi craniul felinei la domiciliul său din Suedia.

FOTO: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă