Zlatan Ibrahimovic i-a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Borna atinsă de fotbalistul de 40 de ani

1 săptămână in urmă 15

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Ibrahimovic a deschis scorul în minutul 2, după o centrare perfectă a lui Rafael Leao.

Zlatan Ibrahimovic i-a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Borna atinsă de fotbalistul de 40 de ani

Cu reușita sa împotriva celor de la Venezia, Zlatan Ibrahimovic a egalat unul dintre recordurile deținute de nimeni altul decât Cristiano Ronaldo. Suedezul a înscris împotriva a 80 de echipe de club din primele cinci campionate ale Europei, în decurs de 22 de ani.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Ibrahimovic a înscris opt goluri în acest sezon din Serie A, iar Venezia a devenit a 80-a victimă a atacantului suedez.

Doar Cristiano Ronaldo a mai reușit această performanță. Victima cu numărul 80 de fotbalistului lusitan a fost Burnely, la data de 30 decembrie.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

În decursul carierei sale, în Europa, Ibrahimovic a mai evoluat pentru formații precum Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelona, Paris Saint Germain și Manchester United.

Contractul său la AC Milan va expira la finalul acestui sezon, însă, cel mai probabil, jucătorul de 40 de ani își va prelungi înțelegerea cu formația rossoneră. Ibra a mai evoluat pentru AC Milan în perioada 2010-2012. În vara anului 2020, Ibrahimovic a revenit pentru a doua oară la AC Milan, în urma unui transfer de la LA Galaxay.

  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Zlatan Ibrahimovic, potrivit transfermarkt.com.

În total, pentru AC Milan, Zlatan Ibrahimovic a înscris 92 de goluri și a contribuit cu 34 de pase decisive în 149 de partide disputate.

Ibrahimovic, jucătorul trecut de 38 de ani cu cele mai multe goluri în Serie A

Acesta nu este singurul record al lui Ibrahimovic. La meciul cu Genoa, din etapa 15 din Serie A, Ibrahimovic a devenit jucătorul trecut de 38 de ani cu cele mai multe goluri înscrise din istoria campionatului italian.

Cu golul înscris în meciul cu Genoa, Zlatan Ibrahimovic a ajuns la 31 de goluri înscrise după vârsta de 38 de ani în Serie A, doborând astfel recordul deținut anterior de Silvio Piola, în 1955.

Etichete: serie a , ac milan , cristiano ronaldo , zlatan ibrahimovic

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă