Zlatan Ibrahimovic este gata să semneze un nou contract! „O zi fără Milan este precum o zi fără copiii mei”

1 lună in urmă 1

Suedezul Zlatan Ibrahimovic așteaptă cu nerăbdare să își prelungească acordul cu AC Milan.

Veteranul din atacul rossonerilor a dezvăluit că vrea să continue pe San Siro și după finalul acestui sezon.

Zlatan Ibrahimovic a cerut public celor de la AC Milan să îi facă o ofertă de prelungire a contractului

Zlatan Ibrahimovic se simte perfect la AC Milan. Vârful suedez s-a dovedit a fi un jucător esențial pentru Stefano Pioli de la sosirea sa pe San Siro, în ianuarie 2020, dar mai are doar câteva luni din actualul său contract cu „diavolul milanez”.

Întrebat dacă va mai fi jucătorul Milanului și din sezonul viitor de cei de la emisiunea „Che Tempo Che Fa”, suedezul a răspuns: „Nu știu, să vedem. Dacă Paolo Maldini dorește, eu sunt pregătit pentru asta. Am vrut să fiu acolo la meciul cu Verona, pentru că simt prea mult în interior și mi-a fost dor prea mult de echipă. Când petrec o zi fără ei, e ca și cum aș fi o zi fără copiii mei”.

Deși accidentările i-au limitat mult perioada de timp petrecută pe gazon la Milan, veteranul de 39 de ani a reușit totuși să marcheze 16 goluri în 21 de meciuri jucate pentru rossoneri și a contribuit astfel la parcursul excelent de până acum al echipei lui Stefano Pioli.

The post Zlatan Ibrahimovic este gata să semneze un nou contract! „O zi fără Milan este precum o zi fără copiii mei” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă