Zlatan Ibrahimovic, eliminat pe nedrept în meciul cu Parma? Explicațiile lui Stefano Pioli

1 lună in urmă 22

  • Liga 2: Rapid - Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - CFR Cluj, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Incidentul s-a petrecut în partea a doua a partidei dintre AC Milan și Parma, încheiată cu scorul de 3-1 în favoarea milanezilor.

Zlatan Ibrahimovic susține că nu l-a jignit pe centralul partidei Parma – AC Milan

La scorul de 2-0 în favoarea lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic i-a adresat câteva cuvinte arbitrului Fabio Maresca, iar centralul nu a ezitat să îi arate direct cartonașul roșu atacantului suedez.

La finalul partidei, tehnicianul milanezilor, Stefano Pioli, a declarat că Zlatan Ibrahimovic i-a spus că nu a fost lipsit de respect față de centralul partidei, astfel că eliminarea sa ar fi fost nemeritată.

”Zlatan mi-a spus că a discutat ceva cu arbitrul, dar că în niciun moment nu i-a arătat o lipsă de respect și în niciun caz nu l-a insultat. Zlatan mi-a spus că ultimul lucru pe care i l-a adresat arbitrului a fost ’Nu ești interesat de ce am de spus?'”, a declarat Stefano Pioli, citat de Football Italia.

Jocul lui AC Milan a fost afectat de eliminarea lui Zlatan Ibrahimovic, Gaglio reușind în minutul 66 să reducă din diferența de pe tabela de marcaj.

Parma – AC Milan, scor 1-3

AC Milan a deschis scorul în minutul 8, prin reușita lui Ante Rebic care l-a învins pe Sepe, după o fază lucrată de Zlatan Ibrahimovic.

În minutul 44, Kessie majorează diferența după o acțiune a lui Theo Hernandez.

În minutul 66, după eliminarea lui Ibrahimovic, Parma a redus din diferență, când Kucka i-a centrat lui Graziano Pelle, care a prelungit pentru Gagliolo care reia în plasă.

În minutul 3 al prelungirilor partidei, a fost decis scorul final, când Rafael Leao l-a învins pe portarul Parmei.

Rezumatul partidei Parma - AC Milan

Etichete: serie a , ac milan , zlatan ibrahimovic , parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă