Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit ce i-a făcut lui Gattuso: „A fost ca și cum Mike Tyson s-ar bate cu Bruce Lee”

1 lună in urmă 2

Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui AC Milan, a fost gazda Festivalului de la Sanremo și cu această ocazie a dezvăluit și câteva episoade din cariera de fotbalist. „Ibra” a fost coleg cu Gennaro Gattuso, la Milan, în trecut, și acum a povestit ce a pățit actualul antrenor a lui Napoli. „A fost ca și cum Mike Tyson s-ar bate cu Bruce Lee” e descrierea lui Zlatan.

Unul dintre băieții lui Ibrahimovic e fan Gatusso, iar de ziua fiului, suedezul l-a contactat pe Gennaro pentru ca acesta să-i transmită un mesaj de felicitare puștiului.

Zlatan i-a spus că dacă refuză, atunci vine la Napoli și-l va obliga!

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit ce i-a făcut lui Gattuso: „A fost ca și cum Mike Tyson s-ar bate cu Bruce Lee”

„L-am sunat ieri pe Rino, voiam să-i cer o favoare pentru că e ziua băiatului meu și Rino e idolul lui. Îl admiră pentru curaj și pentru mentalitatea agresivă pe care o arăta pe teren. I-am dat telefon lui Gattuso și i-am zis că trebuie să-i transmită un mesaj fiului meu. Dacă nu faci asta, vin personal la Napoli și te forțez să-i faci o urare în direct!”, a spus Zlatan Ibrahimovic.

„La un antrenament l-am băgat pe Rino cu capul în jos într-un coș de gunoi. Gattuso este un tip dur, a fost ca și cum Mike Tyson s-ar bate cu Mohammad Ali și Bruce Lee. Dar nu a avut nicio șansă, l-am aruncat în coșul de gunoi”, a completat Zlatan, starul celor de la AC Milan și cel care deține centura neagră la taekwondo.

Ce spunea Gennaro Gattuso despre Zlatan Ibrahimovic în urmă cu câteva luni: „Zlatan e mai puternic decât era în urmă cu 10 -12 ani. Milan și-a făcut strategia în jurul lui Zlatan, își pune baza în el și e convinsă sută la sută de ceea ce face. Milan se bazează mult pe centrări către Zlatan întrucât colegii lui știu că el va reuși să le fructifice”.

Recent, Ibrahimovic s-a contrat cu Romelu Lukaku, cei doi având un schimb de replici dure.

 

The post Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit ce i-a făcut lui Gattuso: „A fost ca și cum Mike Tyson s-ar bate cu Bruce Lee” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă