Zlatan a dat explicații la comisie după conflictul cu Lukaku. De ce a folosit termenii ”voodoo” și ”măgăruș”

2 luni in urmă 1

Atacantul suedez a fost audiat de comisia Federației Italiene de Fotbal și a explicat de ce a folosit anumiți termeni în timpul altercației cu Lukaku.

Cei doi s-au ciondănit, iar belgianul i-a spus să se răfuiască după meci. Ibra i-a râs în nas și i-a spus adversarului că este doar un ”măgăruș” și că ar trebui să o cheme pe mama lui și să facă un voodoo.

Schimbul de replici deloc ortodoxe a fost captat de microfoanele de fond de pe stadion, iar o anchetă a fost deschisă pentru a stabili cât de grav a fost incidentul. 

Zlatan a negat imediat orice tentă rasistă, iar Lukaku nu a adus nici el acuze de acest gen.

Iar vedeta lui AC Milan a explicat anchetatorilor la ce s-a referit.  Aluzia la voodoo a venit după o știre din presa engleză pe când Lukaku juca la Everton. Unul din acționarii grupării de pe Goodison Park a dezvăluit că Lukaku refuză să prelungească înțelegerea deoarece mama lui a făcut un voodoo și i-a transmis să se ducă la Chelsea. 

Zlatan Ibrahimovic a explicat de ce i-a zis ”măgăruș” lui Lukaku

Până la urmă, belgianul a ajuns la Manchester United nu înainte de a-l amenința că-l dă în judecată pe conducătorul lui Everton.

Zlatan a explicat și ce înseamnă ”măgăruș” - în fotbalul englez, termenul este folosit pentru un jucător care nu are deloc tehnică. De altfel, când cei doi erau coechipieri la United, Ibra îl ironiza pe Lukaku spunându-i că îi dă bani atunci când va reuși o preluare decentă.

El povestise deja anecdota pentru Gazetta dello Sport.

”Am făcut un pariu cu Lukaku. I-am spus că-i dau 50 de lire sterline pentru fiecare preluare reușită. El m-a întrebat ce va primi dacă toate vor fi perfecte, iar eu i-am zis doar că va deveni un fotbalist mai bun. Dar nu a vrut să accepte provocarea, poate îi era frică să piardă”, a dezvăluit atunci Zlatan Ibrahimovic.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă