Ziua Z. Modul total ciudat în care pot pleca jucătorii de la Dinamo dacă astăzi nu sunt plătiţi

1 lună in urmă 9

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Astăzi ar fi un nou termen, anunţat ca final de către Puljic, 33 de ani, în care patronatul de la Dinamo trebuie să plătească o parte din bani. Dar şansele sunt mici.

"În caz contrar, cei mai mulţi dintre jucători, vor pleca. Am vorbit cu familia, cu soţia şi am luat o decizie. 99 la sută plec şi eu", a anunţat căpitanul croat la vizita medicală a celor de la Dinamo.

Străinii se pot considera liberi după ce trec cele 15 zile de la notificare. Românii trebuie să treacă prin calvarul comisiilor FRF

Spaniolii de la Dinamo sunt reprezentaţi de sindicatul din Spania, care le va depune memoriile la FIFA, iar pentru ceilalţi, cum sunt de exemplu Fabbrini, Puljic etc, o va face AFAN.

Plecarea de la echipa din Şoseaua Ştefan Cel Mare nu se poate face la fel pentru toţi jucătorii din lot. Românii vor fi obligaţi să aştepte o decizie definitivă a comisiilor federale, în timp ce străinii îşi depun memoriu la FIFA la 15 zile de la expirarea notificării, moment din care se pot considera liberi de contract. Iar clubul tot trebuie să-i plătească banii!

În schimb, fotbaliştii români vor avea în continuare de tras cu modul de lucru cel puţin ciudat al Comisiilor. Ei pot trimite notificare la club la 60 de zile de neplată a salariilor. Apoi, după cele 15 zile de aşteptare în care clubul poate achita restanţele, depun memoriu la FRF pentru a fi declaraţi jucători liberi. După care începe nebunia cu amânările. Şi nu este suficient să câştigi la o comisie, ci trebuie să aştepţi o decizie definitivă!

Comisiile FRF amână în repetate rânduri luarea unei decizii chiar şi atunci când un club îşi dă afară antrenorul

Chiar şi în cazurile evidente, în care jucătorul este scos din lot şi nu are banii plătiţi de mai multe luni, Comisia găseşte de cuviinţă să amâne în repetate rânduri luarea unei decizii pentru că Regulamentul îi permite.

La fel şi pentru antrenorii daţi afară sau trecuţi pe linie moartă de cluburi!

Cei de la Comisii ajută de fiecare dată cluburile şi nu, aşa cum ar fi normal, angajatul.

Etichete: salarii dinamo , memorii dinamo , notificare dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă