Ziua în care rebelul Zlatan era să-și găsească ”nașul” în vestiar: ”O luase razna. Foarfeca mi-a trecut pe lângă cap!”

1 lună in urmă 1

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Atletico Madrid - Chelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

În autobiografia sa, fotbalistul cu origini bosniace și croate povestește cum Ahmed Hossam Hussein Abdelhamid, cunoscut în fotbal drept Mido, a fost aproape să-l omoare după un meci al lui Ajax.

Ziua în care Zlatan Ibrahimovic era să fie omorât de Mido: ”O luase razna complet!”

Mido, ajuns la 38 de ani, este unul dintre cei mai mari jucători din istoria Egiptului și a fost coleg cu ”Ibra” la Ajax, între 2001 și 2003.

La un meci cu PSV Eindhoven, pierdut până la urmă de ”lăncieri”, Zlatan Ibrahimovic a fost titular, dar fără mari realizări. Intrat pe parcusul jocului, Mido și-a ieșit din minți la final: a mers în vestiar și l-a numit ”mizerabil” pe suedez.

”I-am întors 'complimentul', iar Mido a luat o foarfecă și a aruncat-o spre mine. O luase razna complet. Foarfeca mi-a trecut pe lângă cap și s-a oprit în zid, unde a făcut o gaură”, a scris Zlatan în autobiografia sa.

16 goluri în 19 meciuri are Zlatan în acest sezon, pentru Milan”Ibra” are centura neagră la Taekwondo, obținută la 17 ani, la Malmo

Explicațiile lui Mido: ”Aveam foarfeca în mână pentru că îmi tăiam bandajele de la gleznă!”

Mido a explicat, în urmă cu câțiva ani, de ce a avut acea ieșire care i-a pus viața în pericol lui Ibrahimovic.

”Când am intrat, la 0-2, am început să mă cert cu Zlatan pe teren. La vestiare țipam la toată lumea, iar el mi-a răspuns. Aveam foarfeca în mână pentru că îmi tăiam bandajele de la gleznă. Zece minute mai târziu, eu am intrat în duș, iar el stătea în jacuzzi”, a povestit egipteanul.

Nu este singura controversă din cariera fotbalistului născut la Cairo. Mido a fost condamnat la o lună de închisoare când a bătut trei fani care îi cereau un autograf, după care le-a distrus și mașina, incident în urma căruia Ajax l-a suspendat.

Ajax, Marseille, Roma, Tottenham și Celta Vigo sunt cele mai importante cluburi din cariera egipteanului Etichete: zlatan ibrahimovic , ajax , mido
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă