Zinedine Zidane ar fi vrut o victorie mai clară în „El Clasico”: „Era perfect dacă reușeam și al treilea gol”

1 lună in urmă 41

Real Madrid a învins-o cu 2-1 pe Barcelona în „El Clasico”, dar Zinedine Zidane aștepta o victorie și mai clară, în condițiile în care echipa din capitala Spaniei a condus cu 2-0.

După victoria cu Liverpool, scor 3-1, Real Madrid a luat trei puncte mari și în La Liga, dar Zidane avertizează că jucătorii sunt la capătul puterilor, mai ales că repriza secundă a meciului de sâmbătă s-a jucat pe o ploaie torențială.

Duelul dintre Real Madrid și Barcelona a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Zinedine Zidane, după Real Madrid – Barcelona 2-1: „Suntem la limită din punct de vedere fizic”

„Am făcut un joc foarte bun. Am început excelent, dar apoi a fost dificil, pentru că și adversarul este extraordinar. Am obținut o victorie meritată, am avut multe șanse să marcăm și al treilea gol, era perfect dacă am fi reușit”, și-a început discursul Zinedine Zidane.

Francezul a vorbit pe scurt și despre faza la care Barcelona a cerut lovitură de la 11 metri, la duelul dintre Braithwaite și Mendy, din minutul 84: „Dacă arbitrul nu a fluierat penalty, înseamnă că n-a fost nimic. În privința prelungirilor, arbitrul decide. Trei, patru, cinci sau șase minute… important este ce am făcut noi pe teren”.

„Nimic nu se schimbă pentru noi, chiar dacă am obținut două rezultate bune. Nu știu cum vom încheia sezonul, avem nevoie de toți jucătorii, pentru că din punct de vedere fizic suntem la limită. Dar suntem în viață, deși terminăm cu dificultate meciurile. Ne vom odihni acum și apoi o să pregătim meciul de miercuri”, a mai afirmat Zidane, cu gândul deja la returul cu Liverpool.

The post Zinedine Zidane ar fi vrut o victorie mai clară în „El Clasico”: „Era perfect dacă reușeam și al treilea gol” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă