Zinedine Zidane a răbufnit la conferință: ”Aceeași întrebare, sunt impresionat”. Sergio Ramos, ”mărul discordiei”

1 lună in urmă 1

Liga 1: Politehnica Iași - Voluntari, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - FC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

La conferința de presă premergătoare meciului cu Real Sociedad, programat luni, de la 22:00, în direct la Digi Sport 2, Zinedine Zidane a fost întrebat din nou despre situația contractuală a lui Sergio Ramos, moment în care a avut o răbufnire la adresa reporterului.

Zinedine Zidane, moment ”aprins” la conferința de presă

Reporter: ”E 1 martie și situația contractuală a lui Sergio Ramos e aceeași. Nu vi se pare ciudat că nu s-a ajuns la un acord pentru prelungire?”Zinedine Zidane: ”Aceeași întrebare, sunt impresionat. Ce pot să mai spus? Nu știu. Ne-am gândit doar la meci. Îmi doresc să-i fie prelungit contractul cât mai repede, dar mâine avem meci

Sergio Ramos, jucător reprezentativ pentru istoria lui Real Madrid, club pentru care joacă din 2005, nu a ajuns la un acord cu membrii conducerii pentru o prelungire a contractului în primul rând din cauza duratei pe care ar urma să o aibă noul angajament.

Concret, fundașul și-ar dori o prelungire până în 2023, în timp ce conducerea lui Real Madrid i-a propus, așa cum se întâmplă de fiecare dată în cazul fotbaliștilor trecuți de 30 de ani, un contract pe încă un an.

Totuși, cele două părți ar putea să ajungă la o înțelegere până la finalul sezonului, dorința continuării colaborării existând de ambele părți.

Etichete: zinedine zidane , sergio ramos , contract sergio ramos , conferință de presă zinedine zidane
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă