Zile decisive pentru Dinamo: "Lucrurile nu par în regulă"

4 luni in urmă 18

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Botoșani, vineri, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Academica Clinceni, vineri, 21:00, Digi Sport 1

Fanii de la Dinamo și "U" Cluj sunt înfrățiți, dar președintele ardelenilor , Daniel Stanciu, consideră că alb-roșii traversează un moment foarte delicat din punct de vedere financiar: "Proiectul începuse destul de bine și frumos, dar în momentul în care întârzii cu o plată, întârzii cu a doua, întrâzii cu a treia... lucrurile nu par în regulă.

Au venit niște jucători cu niște salarii foarte mari și obligă clubul să achite aceste salarii, cel puțin până la finalul sezonului. Altfel vor fi probleme foarte mari.

Mai sunt restanțe de achitat față de jucătorii din trecut, nu față de cei actuali. Au spus că au plătit 230.000 de euro, dar acei bani erau din drepturile TV", a spus Daniel Stanciu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Conform ProSport, Pablo Cortacero este dat dispărut de două săptămâni. Omul de afaceri ar fi plecat în Spania pentru a căuta alți investitori dispuși să bage bani la Dinamo. S-ar fi ajuns aici după ce fondul de investiții inițial, cel pentru care Cortacero a garantat, s-a retras din proiect.

Cosmin Contra recunoaște că sunt probleme cu banii: ”Sunt neliniștit. Lucrurile întârzie să se așeze”

Cosmin Contra a recunoscut, înainte de meciul cu Sepsi din următoarea etapă, că este neliniștit din cauza problemelor de ordin financiar de la club, chiar dacă actuală conducere i-a adus 14 jucători în această toamnă.

„Eu am venit la Dinamo pentru că mi s-a prezentat un proiect solid din toate punctele de vedere. Ca jucători, am adus cam tot ce ne-am dorit să aducem. Există o neliniște la nivel administrativ, pentru că nu s-au pus bazele noului Consiliu de Administrație, nu s-au pus bazele pentru o nouă structură.

Nu s-au făcut acele plăți care trebuiau să se facă până acum... există o neliniște din partea tuturor la acest nivel. Sunt speranțe că în cel mai scurt timp se vor regla aceste lucruri, iar atunci putem să vorbim despre acest grandios proiect de la Dinamo. Și eu sunt neliniștit, pentru că lucrurile întârzie să șe așeze.

Există o neliniște, dar în același timp am încredere că acest proiect este cel care mi s-a prezentat și că vom putea să facem o echipă mare. În fiecare zi vorbesc cu patronul, îmi transmite liniște. Mi-a spus că toate problemele se vor rezolva", a spus Contra, la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Partida Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Dinamo, din cadrul etapei a 8-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45. Meciul poate fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Dinamo este pe locul 14 în Liga 1, cu cinci puncte, la cinci distanță de ocupanta ultimului loc de play-off, Hermannstadt. Elevii lui Cosmin Contra au trei înfrângeri consecutive în campionat, cu UTA Arad, FCSB și Universitatea Craiova.

Dinamoviștii anunță ”probleme”, dacă spaniolii nu bagă bani săptămâna asta

Cornel Țălnar (63 de ani), omul care conduce centrul de copii și juniori de la Dinamo, a vorbit despre investițiile făcute de iberici la gruparea bucureșteană.

”De când au venit, aceşti spanioli au băgat în jur de 600.000 de euro şi urmează să mai bage în curând încă 700-800 de mii, ca să aducă la zi toate datoriile faţă de terţi. Eu cred că săptămâna asta este decisivă pentru toată lumea, în sensul că dacă, Doamne fereşte, nu se bagă bani, or să fie probleme”, a spus dinamovistul, la Național FM.

”Cred că domnul Pablo Cortacero va aduce banii respectivi. Mai există un semn de întrebare la nivelul echipei, despre ce se va întâmpla în continuare”, a adăugat Țălnar.

Cornel Țălnar: ”Dacă nu, Doamne ferește, nu știu ce se poate întâmpla!”

Totodată, acesta a anunțat că în caz că Pablo Cortacero nu va vira banii, nu știe ”ce se poate întâmpla”.

”În momentul în care se vor băga aceşti bani şi jucătorii vor fi toți liniştiţi şi mulţumiţi, cu o pregătire bună și cu strângerea rândurilor, eu cred că Dinamo se va pune pe picioare.

Dacă domnul Pablo va aduce ceea ce a promis în această săptămână, lucrurile se vor aşeza pe o bază solidă. Dacă nu, Doamne fereşte, nu ştiu ce se poate întâmpla…”, a mai zis Cornel Țălnar.

Etichete: daniel stanciu , conducere dinamo , patron dinamo , pablo cortacero , liga digisport
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă