„Zidul durerii”, cum arată prima pagină din New York Times, realizată când SUA se apropie de 500.000 de decese din cauza COVID-19

3 zile in urmă 14


Numărul deceselor cauzate de COVID-19 în SUA se apropie de jumătate de milion, iar The New York Times prezintă bilanţul sumbru pe primă pagină sub forma unui zid în care fiecare punct reprezintă un deces provocat de noul coronavirus.


„A început cu un punct. Apoi a crescut la aproape jumătate de milion. Un grafic de pe prima pagină arată dezastrul lăsat de COVID în țară”, scrie The New York Times, în articolul care explică prima pagină, intitulat „Pe prima pagină, un zid al durerii”.


„În grafic, fiecare dintre cele aproape 500.000 de puncte individuale reprezintă o viață pierdută în Statele Unite în urma coronavirusului. Vorbind despre numărul morților, Lauren Leatherby, un editor grafic al proiectului, a spus că imaginea reflectă «viteza pură cu care se întâmplă totul»”, scrie publicaţia.


Sursă Foto: New York Times - Facebook

Statele Unite sunt cea mai afectată țară de pandemia COVID-19, înregistrând, potrivit WorldOMeters, aproape 29 de milioane de infectări.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă