Zidane, out de pe banca tehnică a Realului. Omul care vrea alt antrenor pentru „Galactici”

1 lună in urmă 11

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Riquelme și-a exprimat de multe ori dorința de a-și depune candidatura la președinția Realului, însă susține că Florentino Perez face tot ce îi stă în putință pentru a rămâne în această funcție.

Enrique Riquelme nu l-ar dori pe Zinedine Zidane pe banca tehnică a Realului.

Enrique Riquelme spune că în cazul în care ar deveni președintele Realului, antrenorul echipei ar fi primul lucru pe care l-ar schimba. Riquelme susține că are o altă viziune în ceea ce privește banca tehnică a echipei, iar Zinedine Zidane nu se mulează pe aceasta.

„Zidane nu va fi antrenorul meu. Noi ne gândim la o altă tipologie de antrenor, cu o strategie diferită. Mie, personal, îmi place mult Klopp. De asemenea, Raul mi se pare foarte bun”, a declarat Enrique Riquelme, citat de Marca.

Zinedine Zidane se află la cârma lui Real Madrid din 2019, atunci când l-a înlocuit pe banca tehnică pe fostul antrenor, Santiago Solari. Acesta nu este primul mandat al lui Zidane pe Santiago Bernabeu. Tehnicianul francez a mai pregătit o dată formația între 2016 și 2018. Contractul său va expira la sfârșitul sezonului următor.

Alături de Zinedine Zidane, Real Madrid are un palmares impresionant. A câștigat de trei ori trofeul Champions League, de două ori a obținut titlul de campioană a Spaniei, de două ori a câștigat Supercupa UEFA și de două ori a cucerit Supercupa Spaniei.

În ceea ce privește candidatura sa la funcția de președinte al clubului Real Madrid, Enrique Riquelme susține că își dorește foarte mult această responsabilitate, însă actualul președinte, Florentino Perez, face tot ce poate pentru a rămâne în continuare la șefia clubului.

Florentino Perez a fost proclamat ultima oară preşedinte pe 19 iunie 2017, când a fost candidat unic şi a fost reales pentru al cincilea său mandat, al treilea consecutiv, în fruntea lui Real Madrid. În fruntea clubului madrilen de 17 ani, Perez şi-a confirmat intenţia de a candida pentru nou mandat şi va fi ales automat dacă nu va avea vreun alt contracandidat.

„Florentino Perez a convocat alegeri la mijlocul sezonului. Cine nu ar fi surprins? Mai ales într-un an ca acesta, cu o pandemie și în mijlocul unei campanii de vaccinare. M-aș fi așteptat la multe lucruri, dar niciodată la asta.

Am cerut prin email Consiliului Electoral toate actele necesare pentru a-mi prezenta candidatura, dar încă nu mi-au răspuns”, susține Riquelme.

Riquelme îl vrea înapoi pe Cristiano Ronaldo

Riquelme a vorbit și despre jucătorii pe care ar încerca să îi aducă pe Santiago Bernabeu dacă ar deveni președintele Realului, iar printre aceștia se numără Cristiano Ronaldo, Erling Haaland și Kylian Mbappe. De asemenea, antreprenorul spune că în mod cert i-ar prelungi contractul lui Sergio Ramos: „Susțin revenirea lui Cristiano Ronaldo pentru că reprezintă foarte mult pentru fotbal și pentru Real Madrid. Nu există jucători bătrâni sau tineri. Există doar jucători buni sau slabi.

Ramos este un jucător grozav, împărtășește valorile Realului și este într-o formă de invidiat. Dacă ar continua așa i-aș reînnoi contractul”.

Etichete: real madrid , la liga , florentino perez , enrique riquelme
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă