Zidane a lămurit situația lui Hazard, după ce belgianul s-a accidentat din nou: ”Asta este ceea ce vrem pentru Eden”

1 lună in urmă 4

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

Liga 1: FC Argeș - Academica Clinceni, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

Zinedine Zidane a lămurit situația lui Hazard: ”Nu va fi supus unei intervenții chirurgicale”

''Ceea ce vrem pentru Eden este recuperarea sa. Cel mai important lucru pentru noi este ca el să fie din nou apt în totalitate pentru a putea relua antrenamentele şi meciurile. Nu va fi supus unei intervenţii chirurgicale şi vom avea, prin urmare, un alt plan. Suntem pe acest drum'', a spus Zidane.

Tot vineri, selecţionerul naţionalei de fotbal a Belgiei, Robert Martinez, îşi exprima încrederea că Eden Hazard (Real Madrid), căpitanul primei reprezentative, ar putea reveni în timp util după accidentările suferite pentru a putea juca la EURO 2020 ce se va disputa în vara acestui an.

Hazard s-a confruntat cu accidentări în serie în acest sezon, care i-au afectat prezenţa şi la echipa de club, însă nu-şi va putea ajuta nici colegii de la naţională în cele trei meciuri din această lună în preliminariile CM 2022 din Qatar.

Robert Martinez: ”El are un drum lung de parcurs”

Cu toate acestea, Martinez a sugerat că acesta ar putea reveni într-o perioadă rezonabilă, care-i va permite prezenţa la turneul final al EURO 2020.

''El are un drum lung de parcurs privind recuperarea şi nu putem da pronosticuri. Oricine avansează un interval de timp greşeşte. Totuşi, eu cred că Hazard se va reface într-un timp ce-i va permite să reia antrenamentele şi să fie apt pentru partidele de la EURO'', spunea Robert Martinez.

Belgia va întâlni în această lună Ţara Galilor, Cehia şi Belarus în meciurile de calificare pentru Mondialul din Qatar.

Selecţionerul Martinez a arătat că problemele pentru Eden Hazard au apărut după operaţia de la gleznă, iar acum acesta va efectua un tratament non-invaziv pentru a se recupera.

Eden Hazard, care a suferit o nouă accidentare, de această dată în zona şoldului, ar fi decis să nu se opereze pentru a rezolva o mai veche problemă la gleznă, nota joi Le Soir.

La sfaturile celor de la Real Madrid, belgianul a decis să nu apeleze la o nouă intervenţie chirurgicală la gleznă, ci va urma un tratament simplu, fără operaţie.

Potrivit Marca, Hazard va trebui să ia o perioadă de odihnă de aproximativ două luni şi apoi să înceapă să se antreneze înainte de a spera să revină pe teren.

Pentru naţionala Belgiei, aceasta nu este o veste bună înainte de Campionatul European. Cu siguranţă, Hazard are nevoie de odihnă însă riscă să nu fie apt pentru participarea la EURO 2020.

Cu toate acestea, Real Madrid speră să-l aibă pe Hazard în dispozitiv pentru finalul sezonului ceea ce ar însemna că el ar putea fi şi în lotul Belgiei pentru EURO.

Agerpres.

Etichete: real madrid , eden hazard , zinedine zidane
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă