Zici că s-au vorbit! Ciprian Deac, dublă din penalty pentru CFR Cluj, după gafele lui Luka Maric! Argeșul, îngropată în trei minute | FOTO & VIDEO

2 luni in urmă 2

CFR  a rezolvat meciul cu FC Argeș în doar trei minute. Ciprian Deac a transformat cele două penalty-uri provocate de Luka Maric, iar revelația sezonului a încheiat în genunchi prima repriză de la Cluj.

CFR Cluj a început în forță meciul cu FC Argeș, deși oaspeții veneau după cea mai lungă serie de meciuri pozitive din campionat. 11 partide fără eșec au avut jucătorii lui Andrei Prepeliță până la partida din Gruia.

Luka Maric (33 de ani) a fost eroul negativ al partidei de la Cluj. Fundașul l-a faultat mai întâi pe Adi Păun în careu, ca apoi să lovească mingea cu mâna. De fiecare dată, Ciprian Deac a transformat.

Zici că s-au vorbit! Ciprian Deac, dublă din penalty pentru CFR Cluj, după gafele lui Maric! Argeșul, îngropată în trei minute

CFR Cluj a deschis scorul cu FC Argeș, după ce gazdele au lovit o dată și bara porții lui Greab. Mai întâi, Maric l-a faultat în careu pe Adi Păun, iar Sebastian Colțescu a indicat lovitura de la 11 metri. Deac a transformat fără emoții (Min. 34 – VIDEO AICI).

Trei minute mai târziu, același Maric a lovit mingea cu mâna la centrarea lui Debeljuh, iar arbitrul nu a ezitat. Același Deac a marcat de la 11 metri și și-a trecut în palmares golul cu numărul 8 din acest seson. (Min. 38 – VIDEO AICI)


În cazul unei victorii, CFR Cluj revine la egalitate cu liderul FCSB, care a câștigat la Botoșani, 2-0.

ECHIPELE DE START:

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Bordeianu, M. Gîdea – Chipciu, Debeljuh, Costache
Rezerve: Sandomierski, Manea, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Itu, Păun, Omrani, Rondon
Antrenor: Edi Iordănescu

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Maric, Mușat – Meza Colli, Șerban – P. De Lucas, Palic, C. Dumitru – Drăghici
Rezerve: Croitoru, Barbu, R. Grecu, Boldor, Honciu, I. Năstăsie, Mediop, De Jonghe, Maes
Antrenor: Mihai Ianovschi

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj-Napoca
Arbitru: Sebastian Colțescu; Asistenți: Vladimir Urzică, Mihai Marica

Nu te informezi că ai adversarul în dreapta ta? Ghinion! El, normal, a strâns bine, dar nu se informează
Ilie Dumitrescu

The post Zici că s-au vorbit! Ciprian Deac, dublă din penalty pentru CFR Cluj, după gafele lui Luka Maric! Argeșul, îngropată în trei minute | FOTO & VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă