Ziarul de casă al lui PSG a făcut anunțul: Kylian Mbappe ia în calcul amânarea visului de a juca la Real Madrid

1 săptămână in urmă 15

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

De la 1 ianuarie, campionul mondial poate semna un act care l-ar face jucătorul madrilenilor din vară, dar visul lui de a juca în alb s-ar putea amâna, conform presei franceze. 

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Kylian Mbappe poate semna un nou contract cu PSG

Le Parisien, ziarul de casă al lui PSG, a anunțat că Mbappe ia în considerare amânarea sosirii sale pe Santiago Bernabeu. Deși mutarea în capitala Spaniei este inevitabilă, șeptarul parizienilor ia în calcul să semneze un contract de scurtă durată cu actuala sa echipă.

Asta deoarece Mbappe are un sezon extraordinar pe Parc des Princes, lucru care îl face fericit și care va cântări mult în negocierile pe care urmează să le poarte cu PSG. Atacantul a trecut peste transferul eșuat din vara anului trecut și nu se mai grăbește să ia o decizie legată de viitorul său.

Mai mult, Mbappe va aștepta să vadă dacă Zinedine Zidane (49 de ani) va ajunge sau nu pe banca tehnică a lui PSG. Fostul căpitan al Franței este unul dintre idolii săi, iar vârfului îi surâde ideea de a juca sub comanda lui. Dacă decide să continue la PSG, cel mai probabil Mbappe va semna un contract pe un an, maxim doi, iar apoi va merge la Real Madrid.

Kylian Mbappe vrea să încheie sezonul actual la PSG

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Vicecampioana Spaniei a profitat de începutul perioadei de transferuri din iarnă și a făcut o ofertă de 50 de milioane de euro francezilor, care ar urma să fie refuzată. 

Dar, se pare că nici nu va mai fi nevoie de refuzul lui PSG, pentru că Mbappe a decis deja că vrea să rămână pe Parc des Princes cel puțin până la finalul sezonului curent.

Conform ESPN, care asigură că "Kylian Mbappe n-o va lăsa pe PSG în ianuarie, nici măcar pentru Real Madrid", fotbalistul are ambiții mari în tricoul actualei sale echipe în acest sezon - în principal, câștigarea Ligii Campionilor, care ar fi o premieră istorică pentru PSG.

În plus, deși la club se mai află Neymar (29 de ani) și Lionel Messi (34 de ani), Mbappe simte că este pionul principal pe teren și nu vrea să întrerupă acum acest lucru. 

Etichete: real madrid , psg , kylian mbappe

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă