Zi dificilă pentru George Burcea. Iubitul Vivianei Sposub apare în fața judecătorilor

4 zile in urmă 17

George Burcea este nevoit să se prezinte în fața judecătorilor. Iubitul Vivianei Sposub trece printr-o perioadă dificilă și o să meargă la instanța din Buftea. Acesta riscă o amendă sau pedeapsa cu închisoarea.

George Burcea trece prin clipe dificile

Dosarul lui George Burcea, după ce actorul a fost prins la volan în timp ce se afla sub influența unor substanțe psihoactive în 2020, a fost trimis la procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătora Burcea. Acum, actorul o să meargă în instanță pentru a afla care o să fie pedeapsa.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive.

Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină.”, preciza IPJ Ilfov la vremea respectivă.

George Burcea riscă o amendă sau o pedeapsă de 1 la 5 ani cu închisoarea, fiind în calcul mai mulți factori pentru verdictul final de către judecători, printre care gravitatea faptei, comporamentul inculpatului în timpul anchetei, dar și pericolul creat de acesta prin fapta săvârșită, potrivit WOWbiz.

De asemenea, la tribunalul de la Buftea, George Burcea și Andreea Bălan au divorțat în spatele ușilor închise, ținând cont că despărțirea lor nu a fost una publică, la cererea artistei. După ce a fost prins la volan sub influența unor substanțe interzise, actorul a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

„Andreea știa că eu am consumat substanțe”

Mai exact, la vremea respectivă, iubitul Vivianei Sposub anunța nu doar că s-a despărțit de mama fiicelor sale, ci și că aceasta ar fi anunțat autoritățile cu privire la faptul că a încălcat legea.

„După o perioadă de 5 ani, am decis sã pun capãt relației cu Andreea. Dacă nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnă că mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez în funcție de activitățile profesionale.

Andreea m-a prezentat vouă ca fiind cel mai bun soț și mai ales tată. Vă confirm că așa am fost. Am făcut toate aceste lucruri în casă pentru că bunica m-a învățat să fac de toate.

Totodată am încercat să împart treburile în casă în așa fel încât soția să-și poată face treaba mereu. Poliția Ilfov nu “m-a filat mult timp” ci au fost informați de Andreea. Andreea știa că eu am consumat substanțe.

De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga.”, a fost o parte din mesajul lui Burcea transmis pe atunci.

The post Zi dificilă pentru George Burcea. Iubitul Vivianei Sposub apare în fața judecătorilor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă