ZERO toleranță pentru infracțiunile grave! Ce conține proiectul de lege inițiat de două senatoare PNL

3 săptămâni in urmă 16

Alina Gorghiu/pagina oficiala de FacebookAlina Gorghiu/pagina oficiala de Facebook

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a precizat, într-o postare pe o rețea socială, că proiectul legislativ referitor la neprescrierea infracțiunilor grave intră astăzi pe ordinea de zi a camerei superioare a Parlamentului. Inițiatoarele sunt senatoarele Laura-Iuliana Scântei și Alina Gorghiu, iar cei vizați de proiect sunt agresorii, violatorii și traficanții de minori. Senatoarea de Timiș spune că nu ne permitem să rămânem indiferenți la suferința provocată de astfel de fapte.

LUNI, 12 APRILIE 2021, 16:11

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Alina Gorghiu: „Fără prescripție pentru infracțiuni grave! Proiectul inițiat împreună cu colega mea, Laura-Iuliana Scântei, va intra astăzi în dezbaterea Senatului. Agresorii, violatorii și traficanții de minori nu vor rămâne nepedepsiți. Indiferent de cât timp trece de la comiterea faptelor de tortură, trafic de persoane, sclavie, proxenetism și pornografie infantilă.

Este soluția sănătoasă pentru ca România să nu mai fie prima sursă de victime ale traficului de persoane de la nivelul Uniunii Europene. Nu ne permitem să rămânem indiferenți la suferința provocată de asemenea fapte!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă