Zeci de poliţişti şi jandarmi caută de mai bine de 24 de ore un tânăr de 18 ani evadat din arestul IPJ Ialomiţa

2 luni in urmă 49

De Andreea Filip.
Publicat: 25.08.2021, 20:10.
Actualizat: 25.08.2021, 20:13

E alertă în Ialomiţa! De mai bine de 24 de ore, poliţiştii caută prin tot judeţul un puşti de 18 ani care a evadat de sub escortă, pe geam. Tânărul provocase un accident în Iaşi, cu o maşină furată şi fără permis!            

  • Tânărul de 18 ani este acuzat că a comis mai multe infracţiuni.

60 de polițiști și 25 de jandarmi, dar şi polițiști locali îl caută pe tânărul de 18 ani care a reușit să scape chiar din grupul sanitar al Poliției Municipiului Urziceni. De mai bine de 24 de ore, sunt filtre în tot judeţul, iar autorităţile au adus şi un câine de urmă în ajutor.

Puştiul era în arestul IPJ Ialomița cercetat pentru mai multe fapte comise în toată ţara. După ce a furat un autoturism din Buzău, căruia i-a pus numere de înmatriculare furate din Paşcani, a provocat un accident în municipiul Iaşi şi a fugit de la locul faptei! A fost prins după câteva zile în Ialomiţa.

În momentul evadării, tânărul purta un tricou negru, blugi și adidași albi. Cei care pot da informații sunt rugați să sune la 112.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Incident grav de securitate pe Aeroportul din Suceava. Un pasager și amicul lui au ajuns la scara avionului fără să treacă prin filtrele de securitate

1

Incident grav de securitate pe Aeroportul din Suceava, unde două persoane au ajuns la scara unui avion Tarom fără să mai treacă prin filtrele de securitate din aeroport. Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că a deschis o anchetă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă