Zeci de polițiști rutieri din trei județe, pe drumul ”groazei” din Bacău. ”Recolta” de permise după două ore de urmărit traficul

2 luni in urmă 51

Aproximativ 60 de poliţişti de la Rutieră și Ordine Publică din județele Bacău, Neamț și Vaslui au acționat vineri dimineață pe DN2, pe segmentul de drum ce străbate județul Bacău, într-o acțiune comună ce a vizat reducerea riscului rutier.

Pe acest sector de drum au avut loc în ultimul timp mai multe acccidente rutiere cu numeroase victime. Cel mai grav a avut loc săptămâna trecută și s-a soldat cu șapte morți.

În cele două ore de acțiune, 35 de conducători auto au rămas fără permis, 19 pentru încălcări ale regimului legal de viteză ce depășea cu mai mult de 50 km/h limita legală pe sectorul de drum unde a fost înregistrată de mijloacele omologate de măsurare a vitezei. În alte opt situații a fost retras certificatul de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au aplicat 221 de sancțiuni contravenţionale pentru abaterile de la normele rutiere.

Unul dintre conducătorii auto sancționați în cadrul acțiunii a fost un bărbat de 71 de ani, din Braşov, care era prea grăbit spre Bacău, fiind depistat pe DN 2-E 85, în localitatea Cleja cu viteza de 104 km/h, iar urmarea a fost că poliţiştii i-au ridicat permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile”, a transmis IPJ Bacău.


Citeste si:

Hoții au dat iama într-o fermă din Bacău de unde au furat îngrășăminte și semințe de floarea soarelui de zeci de mii de euro

Fostul deputat Alexandru Băişanu, reţinut pentru şantaj. Bărbatul a fost ”cazat” în arestul IPJ Suceava

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă