Zeci de percheziții în Prahova într-o anchetă privind ”vaccinari la chiuvetă”. Sunt vizate mai multe centre medicale

1 săptămână in urmă 62

Joi, 14 Octombrie 2021, ora 09:33

218 citiri

Zeci de percheziții în Prahova într-o anchetă privind ”vaccinari la chiuvetă”. Sunt vizate mai multe centre medicale

Mai multe centre de vaccinare din Prahova sunt vizate de percheziții ale procurorilor care fac cercetări într-un dosar privind vaccinări fictive.

Pe listă se află inclusiv centrul de vaccinare din comuna prahoveană Ciorani, al cărei primar a fost arestat în vară pentru falsificarea alegerilor locale.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova coordonează perchezițiile. Vor fi puse în aplicare 40 de mandate de aducere a celor implicați în această afacere.

Pe listă, susțin surse judiciare, se află și asistenți medicali, dar și zeci de oameni care au primit certificat de vaccinare, deși nu s-au vaccinat în realitate.

Se pare că asistenții medicali se foloseau de ștampila medicului responsabil al centrului pentru a elibera documentul fals care atesta imunizarea împotriva COVID-19. Cei mai mulți aveau nevoie de certificat pentru a putea pleca fără probleme din țară.

Suspecții urmează să fie aduși la audieri în cursul acestei dimineți la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Citeste si:

Moartea unei profesoare de 55 de ani, bolnavă de COVID-19, a băgat în sperieți o comună din Olt. Oamenii cer vaccin de urgență

Localnicii dintr-o comună din Olt îi cer primarului să aducă vaccin anti COVID de urgență, speriați de boală după ce au condus pe ultimul drum o profesoară care a murit infectată cu noul...

Cât de important este intervalul între dozele vaccinului. Unele țări au o rată mai mare a mortalității COVID, deși folosesc aceleași seruri

Majoritatea economiilor dezvoltate au vaccinat anti-COVID un procent mare din populație, cu serurile care prezintă cea mai ridicată eficacitate. Și totuși, de ce noul val de infectări are o...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă