Zeci de mii de spectatori sunt aşteptaţi la Summer Well, festival găzduit de Domeniul Ştirbey

2 luni in urmă 26

De Mădălina Chiţac.
Publicat: 13.08.2021, 21:46.
Actualizat: 13.08.2021, 21:48

Un festival cât o vacanţă. Aşa mai este numit Summer Well, evenimentul care, în fiecare an, atrage zeci de mii de tineri. Cum în 2020 a fost pandemie, acum iubitorii de muzică tehno îşi iau revanşa. Aseară, Domeniul Ştirbey s-a transformat într-un uriaş ring de dans, la fel ca înainte de pandemie.

  • Pe lângă muzica bună, Summer Well are şi alte atracţii.

Muzica celor de la Golan a adunat 15 mii de tineri în prima seară a festivalului: "Mi se pare extraordinar, mai ales după un an şi jumătate de stat în casă".

Pregătirile pentru o nouă zi de concerte au început încă de la amiază.

John Varbiu, organizator: Ca organizatori şi ca iubitori de muzică ne lipseşte foarte mult genul acesta de experienţă. Am avut doi ani la dispoziţie să pregătim festivalul. Ne bucurăm teribil că lumea pare ca a aşteptat la fel de mult ca noi.

Pe scenă se fac ultimele repetiţii pentru spectacolul din această seară. În a doua zi de festival vor veni aici artişti cum ar fi Balthazar sau L'Imperatrice. Peste 15 mii de persoane sunt aşteptate să petreacă până după miezul nopţii.

Pe lângă muzica bună, Summer Well are şi alte atracţii

Şi ţinutele sunt de sărbătoare: "Am avut 10 minute să aleg, pentru că întârziam, aşa ca mi-am ales această vestimentaţie, potrivită pentru festival. Da, e cu sclipici, evident".

Cei care vin la festival se pot relaxa într-un cadru de poveste. Au la dispoziţie 25 de hectare de verdeaţă, pe unul dintre cele mai frumoase şi bine păstrate domenii aristocratice de la noi. Este reţeta prin care Summer Well a devenit pentru mulţi festivalul preferat: "Am crescut cu el, ca să zic aşa, şi de asta mă simt un pic mai ataşat. Am simţit că oamenii s-au bucurat să fie din nou împreună".

Museum of the moon e una din atracţiile principale ale festivalului. O zonă numai bună de pozat şi pus pe reţelele de socializare. Pe lângă decorul de poveste, de la festival nu lipseşte nici mâncarea street food: "Îi aşteptăm cu burgeri, cu fritto misto, coaste gătite şapte ore la cuptor. Pentru astăzi ne aşteptăm să vindem în jur de 400-500 de burgeri".

Un burger costă 30 de lei, iar un pahar de bere 11 lei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă