Zeci de brăileni, amendaţi după ce au fost găsiţi de poliţişti la plimbare, pe Faleza Dunării, după ora 22.00

1 lună in urmă 8

34 de brăileni au fost amendaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 27 martie, după ce au fost depistați de poliţişti şi de jandarmi în timp ce se aflau pe Faleza Dunării, la plimbare, după ora 22.00, a informat News.ro, care citează cu comunicat IPJ Brăila.

Potrivit Poliţiei, vineri seară, în jurul orei 22.15, în zona Falezei Dunării au fost identificate mai multe persoane care încălcau interdicţia de circulația după ora 22.00.

Plimbăreții nocturni au fost sancţionati conform Legii 55/ 2020, privind măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. În total, au fost aplicate 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.000 de lei.

Zeci de brăileni, amendaţi după ce au fost găsiţi de poliţişti la plimbare, pe Faleza Dunării, după ora 22.00Brăila, faleza Dunării.

”Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte prevederile legale privind limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2”, a avertizat IPJ Brăila.

Potrivit datelor oficiale, muncipiul Brăila ajunsese vinerila un pas de rata de 4 cazuri la mia de locuitori, fiind înregistrată o rată de infecție de 3,43 cazuri la mia de locuitori.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă