Zeci de blocuri din sectorul 6, fără apă caldă până pe 24 august, din cauza unor lucrări

2 luni in urmă 25

Termoenergetica a anunțat vineri că va începe să înlocuiască de luni, 9 august, și până marți, 24 august, aproximativ 40 de metri de conductă cu diametrul DN 1000 pe Magistrala 1 VEST în sectorul 6, motiv pentru care 50 de blocuri din cartierul bucureștean Drumul Taberei, zona străzii Valea Ialomiței, vor rămâne fără apă caldă aproximativ trei săptămâni, potrivit News.

”Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă, vineri, că începând cu data de 09 august 2021, ora 10.00, se vor desfăşura lucrări de înlocuire a aproximativ 40 de metri de conductă cu diametrul DN 1000, armături de diverse dimensiuni şi a patru compensatori (DN 1000) pe Magistrala 1 VEST, din Sectorul 6 al Capitalei”, a transmis, vineri, Termoenergetica.

Sursa citată a precizat că lucrările vor fi  efectuate în zona străzii Valea Ialomiţei din sectorul 6, iar lucrarea are ca scop pregătirea penru iarnă a furnizării de căldură în cartierul Drumul Taberei.

”Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 50 blocuri va fi sistată până marţi, 24 august 2021, ora 24:00. Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în cartierul Drumul Taberei, în viitorul sezon de încălzire”, a transmis compania.

”Este important de subliniat că, prin poziţia pe care o are această porţiune de magistrală, lucrările nu pot fi executate decât în perioada de revizie a CET Vest”, a mai precizat Termoenergetica.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă