Zeci de blocuri din Sectorul 6, fără apă caldă aproape trei săptămâni. Ce explicaţii dă Termoenergetica

2 luni in urmă 92

Zeci de blocuri din Sectorul 6, fără apă caldă. Compania Municipală Termoenergetica a precizat că opreşte furnizarea de apă caldă pentru a înlocui aproape 40 de metri de conductă de conductă cu diametrul DN 1000 pe Magistrala 1 VEST.

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă, vineri, că începând cu data de 09 august 2021, ora 10.00, se vor desfăşura lucrări de înlocuire a aproximativ 40 de metri de conductă cu diametrul DN 1000, armături de diverse dimensiuni şi a patru compensatori (DN 1000) pe Magistrala 1 VEST, din Sectorul 6 al Capitalei”, a anunţat, vineri, Termoenergetica.

Citeşte şi: Primarul Sectorului 6 declară război Termoenergetica. Edilul, nemulţumit de lucrările de pe una dintre principalele artere din sector: „Pe bune? Vouă nu vă este ruşine?

Zeci de blocuri din Sectorul 6, fără apă caldă aproape trei săptămâni. Unde se fac lucrări

Reprezentanţii Termoenergetica au menţionat că lucrările vor fi efectuate în zona străzii Valea Ialomiţei din sectorul 6.

„Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 50 blocuri va fi sistată până marţi, 24 august 2021, ora 24:00. Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în cartierul Drumul Taberei, în viitorul sezon de încălzire. De asemenea, este important de subliniat că, prin poziţia pe care o are această porţiune de magistrală, lucrările nu pot fi executate decât în perioada de revizie a CET Vest”, a mai transmis compania municipală.

Numerele de telefon Termoenergetica pentru a semnala probleme cu apa caldă

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

Citeşte şi: Nicușor Dan: „Avem 400 de milioane de lei restanță la Termoenergetica”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă