Zayra Gutierrez, fiica celebrului Guti, a comis-o din nou: „Carantina nu contează și bătrâna mea mamă este o c***ă retardată”

1 lună in urmă 21

Emisiunea TV „Salvame” („Salvează-mă”) a prezentat diverse mesaje șocante pe care Zayra Gutierrez, fata cea mare a lui Guti, fostul celebru fotbalist de la Real Madrid, le-a trimis după o ceartă cu mama ei, Arancha de Benito.

Recent, fiica lui Guti a dat o petrecere monstruoasă, cu ocazia zilei sale de naștere, în care a ignorat complet regulile de distanțare socială, spre disperarea părinților ei.

Zayra Gutierrez, fiica renumitului Guti, a făcut o nouă gafă de proporții: „Mama mea este o c***ă retardată”

Conform unei știri exclusive a celor de la emisiunea „Salvame”, Zayra Gutierrez ar fi trimis niște mesaje jignitoare la adresa mamei sale și a regulilor impuse de pandemia de COVID-19:

„Carantina nu contează, noi putem vorbi acum fără probleme, putem să vorbim personal față în față. Am rezervat cea mai bună cameră, am toată afurisita de cameră pentru mine, boule”, este una dintre „perlele” audio trimise într-o conversație de pe WhatsApp cu un prieten.

Zayra, care este prima fiică născută din iubirea dintre Guti, fostul star de la Real Madrid, și a Aranchei de Benito, fostă prezentatoare TV, nu pare deloc speriată de impactul pe care COVID îl are asupra omenirii. Ea nu respectă distanțarea socială, își dă jos masca de protecție de fiecare dată când are chef și iese uneori, în semn de protest, atunci când sunt restricții de circulație noaptea, doar pentru a consuma alcool alături de prieteni.

Gafa cea mai șocantă a fost la adresa mamei sale. Ea nu se sfiește să o jignească pe cea care i-a dat viață prin intermediul unor mesaje postate pe rețelele sociale: „Bătrâna mea mamă mi-a spus că dacă ies în seara asta să nu mă mai întorc azi acasă. C***ă retardată!”.

Rămâne de văzut dacă fata cea mare a lui Guti își va cere scuze public la fel cum a făcut după petrecerea controversată dată cu ocazia împlinirii vârstei de 20 de ani.

Atunci, Zayra Gutierrez a scris: „Trebuie să îmi cer scuze pentru că este adevărat că am fost iresponsabilă, sunt o fată de 20 de ani și poate nu sunt conștientă de situația în care trăim acum și singurul lucru pe care pot să îl spun este că îmi pare rău, nu pot să mă scuz într-un alt mod”.

The post Zayra Gutierrez, fiica celebrului Guti, a comis-o din nou: „Carantina nu contează și bătrâna mea mamă este o c***ă retardată” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă