Zăpada încurcă fotbalul din ligile inferioare! Un meci, în pericol de amânare: „Suntem în prag de carantină, nu putem aduna oameni la deszăpezire”

1 lună in urmă 3

Gazonul de pe stadionul ICIM, din Brașov, este acoperit de un strat de zăpadă de peste 40 de centimetri. Deocamdată, Federația Română de Fotbal a refuzat amânarea, iar echipa harghiteană își dorește, de asemenea, ca partida să se dispute după programarea inițială.

Zăpada provoacă probleme în Liga 3

„Am făcut o adresă la FRF, însă ni s-a răspuns că, cel puțin deocamdată, nu se poate amâna. Nici adversarul nu a fost de acord. Ne este greu pentru că Brașovul este în prag de carantină, nu putem aduna mulțumi de oameni la stadion să ne ajute. Trebuie să ne descurcăm, cei din staff și jucătorii, care suntem testați pentru Covid-19. Mai mult, la noapte se anunță în continuare ninsori.

Nu cred că vom putea juca, având în vedere zăpadă de pe teren și faptul că în continuare ninge. De altfel, nu am găsit o suprafață bună și ne-am antrenat o singură dată săptămână aceasta. Florin Stângă este un antrenor care pune mult accen pe partea fizică. Are o echipă care îmbină experiența cu elanul tineresc. 

La Odorheiu Secuiesc sunt jucători care au evoluat în Liga a 2-a, dar și tineri de perspectivă. Dacă se va juca, sper ca echipa noastră să fie 100% și să ne adjudecăm cele trei puncte. Echipa este într-un tren ascendent ca aspect, în ciuda înfrângerii de la Râșnov", a spus Vasile Tatarciuc, antrenor al ACS Kids Tâmpa.

Cel mai probabil, o decizie finală asupra disputării meciului o va lua observatorul, vineri, la ora startului oficial. Până atunci, jucătorii și staff-ul Kids Tâmpa depun eforturi pentru a deszăpezi terenul. Între cei care au pus mâna pe lopată, și președintele Adrian Zaharia sau directorul tehnic Adrian Hârlab, care a stat le bancă la celebrul FC Brașov - Inter Milano (2001), ajuns la 72 de ani.

Citește și alte știri din ligile inferioare: 

FOTO Și nemții se miră de ce e în Liga 2 din România! » Imaginea care i-a uimit pe jurnaliștii de la KickerPlay-off sau desființare pentru un club din Liga 2: „Dacă nu intră în play-off, viitorul e tragic! Trăim vremuri grele”

Ceartă pe banii de campanie electorală între Ioana Băsescu și fostul iubit înregistrată de procurori. Fiica fostului preşedinte l-a înjurat de mamă: „Ai rămas cu 200.000 de euro, aşa că nu mai comenta”

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Jador a reapărut la Survivor România 2021. Colegii lui, șocați să îl vadă în halul acesta VIDEO
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă