"Zăpadă, ceai şi dragoste", prima comedie SF din România are lansarea la sfarşitul săptămânii

1 lună in urmă 62

Doar câteva zile ne mai despart de premiera primei comedii SF din România! "Zăpadă, Ceai şi Dragoste" se vede în cinematografe, începând de vinerea aceasta. Distribuţia este una foarte interesantă. Pelicula a adus, în acelaşi loc, actori români consacraţi, dar şi un număr impresionant de vedete de televiziune. 

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cinematografia românească trăieşte într-un con de umbră în ultimii ani, cu câteva talente remarcate la nivel internaţional, dar preponderent cu producţii care scot în evidenţă drama lumii româneşti, cu defectele şi problemele sale.

Optimismul este una dintre trăsăturile care definesc societatea românească , dar prea putin exploatata. "Zăpadă, Ceai și Dragoste", o comedie SF, prima din genul său în România, are rădăcinile în memoria colectivă a filmelor româneşti de altădată. Cu multa acţiune şi întâmplări în cascadă, filmul surprinde prin comicul de situaţie, povestea controversată a personajelor. "Zăpadă, Ceai și Dragoste" adună în distribuția sa un număr impresionant de vedete românești, îndrăgite de publicul de toate vârstele.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă