Zanni și-a mințit fanii la Survivor România. Câștigătorul a recunoscut abia acum ce ”manevră” le-a făcut

1 lună in urmă 37

Câștigătorul de la Survivor România Zanni le-a făcut o surpriză de neuitat fanilor săi. Cum i-a păcălit trapperul pe admiratorii săi. Abia acum s-a aflat adevărul. Artistul a recunoscut ce ”manevră” le-a făcut susținătorilor săi. Puțini sunt cei care știau despre ce este vorba, de fapt.

Cum și-a mințit Zanni fanii la Survivor România

Zanni a câștigat al doilea sezon de la Survivor România, atunci când l-a învins pe Andrei Dascălu în marea finală din 10 iulie, când a întrunit mai multe voturi decât boxerul din echipa Războinicilor.

Faimosul trapper a plecat din România cu gândul de a ieși victorios în cadrul celei mai dure competiții din Republica Dominicană, având în gând un singur scop: acela de a-și cumpăra casă cu banii de premiu.

Chiar dacă întotdeauna s-a prezentat ca fiind o persoană sinceră, asumată și tranșantă, iată că există anumite lucruri pe care fanii artistului nu le-au știut până când. Protejatul lui Alex Velea a dezvăluit care este numele lui real din buletin și cum i-a „păcălit” pe fanii săi în tot acest timp.

„Nu am vrut să-mi spun niciodată numele real pentru că-mi era frică să nu mi se dea unfriend pe Facebook. Zanidache Robert Edmond! Dacă stai să te gândești, fiecare nume poate să aibă o prescurtare: Zani, Robi, Edy.

Și Hubert înseamnă Robert în ”nemțește” și l-am data așa, mai pe… Să nu-mi zică lumea Robi. În buletin, numele de familie este cu un ”n”, Zanidache, dar am pus eu cu doi ”n”. Lumea îmi zicea Zani și mi-a plăcut mie cu doi de ”n”, că era prea sărăcăcios așa, vizual. Parcă are mai multă putere numele”, a declarat Zanni în cadrul podcastului lui Alex Velea de pe Youtube.

Care este numele real al lui Zanni

Se pare că numele adevărat al lui Zanni este Zanidache Robert Edmond, numele de familie scriindu-se cu un singur „n”. Trapperul a adăugat al doilea „n” al poreclei sale din copilărie, Zani, pentru a avea rezonanța unui nume de scenă.

De asemenea, Alex Velea și Antonia au rememorat momentul în care l-au cunoscut pe câștigătorul de la Survivor România 2021 acum doi ani, în 2019. Zanni s-a prezentat șefului de la Golden Gang drept Hubert, nume care se traduce prin Robert, în limba germană.

„Mai știi că așa ne-a zis prima oară că-l cheamă, Hubert? Am crezut că-l cheamă Hubert, de asta l-am luat la label, că avea un nume interesant. Așa s-a prezentat în 2019!”, i-a spus Alex Velea frumoasei sale iubite Antonia, la podcast.

The post Zanni și-a mințit fanii la Survivor România. Câștigătorul a recunoscut abia acum ce ”manevră” le-a făcut appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă